Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Molton Brown: Λανσάρει την εορταστική limited edition συλλογή Juniper Jazz

Οι ειδικοί αρωμάτων του Molton Brown στο Λονδίνο, σε προσκαλούν για να γιορτάσεις με στυλ αυτή την εορταστική σεζόν με το νέο τους limited edition συλλογή Juniper Jazz.

Ανυψωτικό και γεμάτο ίντριγκες, αυτό το ξυλώδες άρωμα λάμπει με το πνεύμα της συντροφικότητας, καθώς μιλάμε, αναζητούμε χαρά και καλωσόρισμα στο νέο έτος με ανανεωμένη ελπίδα. Με βάση την ιστορία του περασμένου έτους και αποτίοντας φόρο τιμής στον εκατονταετή του 1920, αυτό το νέο άρωμα ήταν εμπνευσμένο από το Bright Young Things. Σοσιαλιστές του Λονδίνου που καθόρισε την απελευθερωτική αίγλη και τολμηρή δημιουργικότητα της τζαζ.

Η συλλογή φέρνει την εικονική μπάλα του Γαλαξία και προβάλλει ένα αγαπημένο κοκτέιλ συστατικό της εποχής, τζιν. Ανώτερος αρωματοποιός, Nathalie Koobus δούλεψε με τραγανό μούρο αρκεύθου, το στοιχείο υπογραφής του τζιν – ένα βασικό βρετανικό πνεύμα του οποίου η απόσταξη εκσυγχρονίστηκε και αναβίωσε στο Λονδίνο. Ενισχύεται η δροσερή πολυπλοκότητά του από την απότομη συστροφή σύγχρονου. Μεταλλικές νότες από τη ζεστασιά του μόσχου και πατσουλί.

Απόλαυσε το χειμερινό σου μπάνιο με λαμπερή παρακμή, ξεκινώντας με το Juniper Jazz Bath & Shower Gel, βαθιά, νυχτερινή μπλε σκιά που θυμίζει βοτανικά μούρα αρκεύθου. Θρέψε το χειμερινό δέρμα με το λοσιόν σώματος για να δημιουργήσεις μια αίσθηση μεγάλης διάρκειας. Αναδημιούργησε ένα ζωντανό πάρτι στο σπίτι σου με το Single Wick Candle προσθέτοντας μια επιπλέον λάμψη στο δέντρο σου με το εορταστικό μπιχλιμπίδι.

Η εντυπωσιακή συσκευασία της συλλογής έχει ένα σχέδιο εμπνευσμένο από αρ ντεκό με μια σύγχρονη συστροφή. Οι συσκευασίες δώρων είναι χαραγμένες με λαμπερό ολογραφικό φύλλο που διοχετεύει το έναστρο μαγεία μιας μεγάλης αίθουσας χορού.

Διάβασε ακόμη