Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023

“Αξιοποίησε – επανεξέτασε – ζήσε εμπειρίες”.

Ο Αύγουστος είναι πάντα ένας από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς και είναι συνυφασμένος με την ανεμελιά, τις διακοπές και τη χαλάρωση. Φέτος με την ανάδρομη Αφροδίτη στον θερμόαιμο Λέοντα, χαρακτηρίζεται περισσότερο από ερωτικά πισωγυρίσματα και ερωτικές επανεκτιμήσεις, οικονομικές πιέσεις και επαναπροσδιορισμούς.

Το καλύτερο “εφόδιο” για τις διακοπές μας φέτος για να περάσουμε καλά, είναι να βρούμε μέσα μας τι ακριβώς θέλει η καρδιά μας, τι μας ευχαριστεί και να επιλέξουμε να περάσουμε καλά σύμφωνα με τις προσωπικές μας αξίες και επιθυμίες! 

Δεδομένου ότι η ανάδρομη Αφροδίτη αυτό το μήνα κινείται ενεργοποιώντας το άστρο της, έχουμε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε ή να αναζωπυρώσουμε κάποιες παλιές επιθυμίες στο τώρα. Η θετική συνάντηση Ηλίου –Αφροδίτης στις 13 Αυγούστου είναι μια πολύ καλή στιγμή για να πάρουμε αποφάσεις και μια δυνατή ευκαιρία για να αναλάβουμε δράση σε νέα όνειρα ή να περάσουν όσοι επιθυμούν σε ένα επόμενο στάδιο στη ζωή τους.

Πλανητικά Γεγονότα Αύγουστος 2023

Ερμής: Ο Ερμής βρίσκεται στην  Παρθένο και 23 Αυγούστου θα γίνει φαινομενικά ανάδρομος στην 21°.51’. Ο Ερμής σημαίνει ομιλία, ευφυΐα και αποτελεί δείκτη για τις επιχειρήσεις και την επικοινωνία. Στο ζώδιο της Παρθένου η σκέψη είναι προσανατολισμένη στη λεπτομέρεια και η επικοινωνία είναι στα καλύτερά της. Όταν όμως ως κυβερνήτης του ζωδίου γίνεται ανάδρομος, μπορεί να προκαλέσει άγχος και υπερβολικό στρες σε καταστάσεις που αφορούν την καθημερινότητα. 

Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο μπορεί να μας αναγκάσει να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε καθημερινές εκκρεμότητες και κατά συνέπεια αυτό να αυξήσει δραστικά το άγχος. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να φροντίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να μην αναλαμβάνουμε παραπάνω πράγματα, ούτε να ζητάμε την τελειότητα με υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό μας. Το να παραμείνουμε προσγειωμένοι θα μας βοηθήσει να

διαχειριστούμε καλύτερα το άγχος και την καθημερινότητα.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής.

02-Αυγούστου: Ερμής αντίθεση με Κρόνο ανάδρομο

10-Αυγούστου: Ερμής τρίγωνο Δίας.

Αφροδίτη: Ο πλανήτης της αγάπης και της αφθονίας βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση σε όλη την διάρκεια του Αυγούστου. Μέσα από αυτή τη συνθήκη μας ενθαρρύνει να έρθουμε σε επαφή με τη συναισθηματική μας πλευρά και τις αξίες μας. Το διάστημα αυτό είναι ενδεικτικό για να εξερευνήσουμε πραγματικά τις βαθύτερες αξίες μας και να τις επαναξιολογήσουμε. Να δούμε μέσα μας βαθιά ριζωμένα συναισθήματα και επιθυμίες που πρέπει να επανεξετάσουμε, για να ευθυγραμμιστούμε με τον εαυτό μας. Να επαναξιολογήσουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους και να ανακαλύψουμε τις καλλιτεχνικές μας πλευρές και την δημιουργικότητα μας.

Ενεργοποιούνται θέματα σχέσεων για Λέοντες, Υδροχόους και Σκορπιούς αλλά και για τους Ταύρους – Ζυγούς, λόγω κυβέρνησης τους από την Αφροδίτη.

Οι  κύριες όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη.

08-Αυγούστου: Αφροδίτη ανάδρομη στον Λέοντα σύνοδος Λίλιθ.

09-Αυγούστου: Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός

14-Αυγούστου: Αφροδίτη τρίγωνο Χείρωνας.

22-Αυγούστου: Αφροδίτη τετράγωνο Δίας

Άρης: Ο Άρης 27 Αυγούστου, 16:20, εισέρχεται στο Ζυγό, ζώδιο της αδυναμίας του. Η μετάβαση του Άρη στον Ζυγό, δίνει την ώθηση να στραφεί η ενέργεια μας στο να ασχοληθούμε με τις σχέσεις μας. Ενδεχομένως να ξοδέψουμε την ενέργεια μας προσπαθώντας να ισορροπήσουμε κάποιες καταστάσεις, αφού δίνουμε περισσότερη προσοχή σε ζητήματα συντροφικότητας ή συνεργασιών.

Το διάστημα που ο πολεμιστής Αρης θα παραμείνει στο ζώδιο των σχέσεων και της ισορροπίας, θα μπορούσε να φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή μας είτε για να συνεργαστούμε, είτε για να ανταγωνιστούμε!! Ας μην ανταγωνιστούμε όμως σε προσωπικές σχέσεις, αλλά να εφαρμόσουμε το “κάνετε έρωτα αντί για πόλεμο”.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης.

01-Αυγ: Άρης στην Παρθένο τρίγωνο Δίας.

16-Αυγ: Άρης τρίγωνο Ουρανός.

22-Αυγ: Άρης αντίθεση Ποσειδώνας

25-Αυγ: Άρης τρίγωνο Πλούτωνας

]Ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο 23.8.2023, ώρα 12:02  ώρα Ελλάδος. Χρόνια Πολλά στους Παρθένους! Ο Ήλιος εγκαταλείπει το σπίτι του,  στην ζωδιακή περιοχή του Λέοντα και χάνει την βόλεψή του μπαίνοντας στο αγχωτικό περιβάλλον της Παρθένου. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα επικεντρωθούμε σε καθήκοντα και δουλειές. Η οργάνωση, η δομή και η τάξη αποκτούν μεγαλύτερη σημασία και εστιάζουμε περισσότερο σε αυτά που πρέπει να γίνουν αφήνοντας πίσω σιγά σιγά την καλοπέραση και τις διακοπές Κατά την περίοδο της Παρθένου δίνουμε περισσότερη προσοχή στο να διαχωρίσουμε τα χρήσιμα από τα άχρηστα πράγματα και στο να ενισχύσουμε τη σωματική, ψυχική και συναισθηματική μας υγεία και στο πως πρέπει να φροντίσουμε τον εαυτό μας.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος

07-Αυγ: Ήλιος στο Λέοντα τετράγωνο Δίας.

12-Αυγ: Ήλιος τρίγωνο Χείρωνας

13-Αυγ: Ήλιος σύνοδος Αφροδίτη

16-Αυγ: Ήλιος τετράγωνο Ουρανός

18-Αυγ: Ήλιος σύνοδος Λίλιθ

21-Αυγ: Ηλιος τρίγωνο Βόρειος Δεσμός.

27-Αυγ: Ηλιος στην Παρθένο αντίθεση Κρόνος ανάδρομος

Ουρανός: 28 Αυγούστου, ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη κίνηση του 23°04 του Ταύρου. Η αναδρομή του Ουρανού στον Ταύρο για το υπόλοιπο του 2023, δηλώνει πως οι αλλαγές αυτή την εποχή επιβραδύνονται και θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο να επανεξετάσουμε και να προσαρμοστούμε στις αλλαγές που έχουν ήδη συμβεί. Επιπλέον τους επόμενους πέντε μήνες, μπορούμε να οργανώσουμε ή να εξετάσουμε κάποια σχέδια και να προχωρήσουμε σε νέες αλλαγές από τον Ιανουάριο του 2024 που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Επίσης, μπορούμε να εξετάσουμε οτιδήποτε δεν λειτουργεί ή περιορίζει την ελευθερία μας και να αναζητήσουμε τρόπους για να απελευθερωθούμε.

Επιπλέον…

Ο Δίας θα κινηθεί σε ορθή πορεία από την 13 °39 Ταύρου και θα φτάσει μέχρι την 15 °33 Ταύρου

Ο Κρόνος  θα κινηθεί σε ανάδρομη κίνηση από 05° 43 Ιχθύων και θα φτάσει μέχρι την 03 °29 Ιχθύων

Ο Ουρανός θα κινηθεί σε ορθή πορεία από την 22°44 του Ταύρου έως την 23°04 και από 29 Αυγούστου σε φαινομενικά ανάδρομη κίνηση.

Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία από 27° 26 Ιχθύων έως 26°46.

Ο Πλούτωνας θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία  από 28° 53 Αιγόκερω έως 28° 15 Αιγόκερω.

Φεγγάρια Αυγούστου 2023

01- Αυγούστου 2023 στις 21:31 μ.μ.: Πανσέληνος στην 09°15 του άξονα Υδροχόου – Λέοντα. Η Πανσέληνος αυτή φέρνει στο προσκήνιο φιλικές και κοινωνικές σχέσεις ή κοινωνικά ζητήματα που μας αγγίζουν βαθιά. Θα πρέπει να είμαστε συντονισμένοι με την εκκεντρικό και απρόοπτο χαρακτήρα του Υδροχόου για να διαχειριστούμε τις ενέργειες της πανσελήνου.

Η Πανσέληνος του Υδροχόου σχηματίζει Ταυ-τετράγωνο με τον Δία (στις 13°45΄ του Ταύρου) και αυτό δηλώνει πως μπορεί να βοηθήσει φέρνοντας θετικά αποτελέσματα σε ότι ξεκίνησε στην Νέα Σελήνη.

Η αντίθεση του Ερμή με Κρόνο Rx (στις 05°39΄ των Ιχθύων) δημιουργεί κάποιες εντάσεις και εύκολα πυροδοτεί τον εκνευρισμό και δημιουργεί μια κυκλοθυμία που μπορεί να επιφέρει διαφωνίες και  δυσκολίες στο να βρούμε ειρήνη.  Το τρίγωνο του Αρη με τον Δία αποτελεί μια υπέροχη δυνατότητα για ευκαιρίες ανάπτυξης, αν εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και δίνει μια νότα αισιοδοξίας και επιτρέπει στη λύση κάποιων προβλημάτων.

Επηρεάζονται έντονα Λέοντες ,Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, οι οποίοι θα νιώσουν περισσότερο τα αποτελέσματα αυτής της Πανσελήνου.

16- Αυγούστου 2023 στις 12:37 μ.μ. : Νέα Σελήνη 23° 16 του Λέοντα –

Είναι ένα νέο φεγγάρι στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό (στις 23°00΄ του Ταύρου). Τα συναισθήματα κυριαρχούν και δηλώνει πως το επόμενο διάστημα, μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσουμε σε νέα δημιουργικά έργα. Οι διαφορετικές προσεγγίσεις και η εκκεντρική προβολή μας, μπορεί να τραβήξει την προσοχή και τα βλέμματα πάνω μας, ενώ ο μαγνητισμός μπορεί να φέρει και νέες γνωριμίες. Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα Rx (στις 27°08΄ των Ιχθύων) δηλώνει πως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας, σε μολύνσεις ή δηλητηριάσεις. Επίσης, προσοχή χρειάζεται γιατί ίσως υπάρχουν άτομα που προσπαθούν μας εξαπατήσουν. Επηρεάζονται κυρίως Λέοντες ,Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, οι οποίοι θα νιώσουν περισσότερο τη δυναμική ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης και διανύουν μια περίοδο νέων ξεκινημάτων ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου.

31- Αυγούστου 2023 στις 04:35 π.μ.: Πανσέληνος στην 07°24 του άξονα Ιχθύων – Παρθένου. Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων είναι συνήθως μια εποχή σημαντικής αποφόρτισης που μας καλεί να αφήσουμε πίσω τις συναισθηματικές μας πιέσεις και να απαλλαγούμε από ό,τι δεν είναι χρήσιμο.  Καλούμαστε να καθαρίσουμε τον εαυτό μας από συναισθηματικές ανασφάλειες και να επαναφορτίσουμε την εσωτερική μας αυτοδιάθεση, με οδηγό την διαίσθηση και την φαντασία.

Επηρεάζονται έντονα Ιχθύς ,Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες, οι οποίοι θα νιώσουν περισσότερο τα αποτελέσματα αυτής της Πανσελήνου.

Κυριότερες Πλανητικές Διελεύσεις.

02- Αυγ: Άρης 13° 46  Παρθένου τρίγωνο με Δία 13° 46’ Ταύρου.

Σημαντικές πρωτοβουλίες μπορείτε να πάρετε σήμερα που η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σας και το τρίγωνο σας δίνει έντονη ζωτικότητα και μεγάλο ενθουσιασμό. Μπορείτε να κινηθείτε γρήγορα και οι κινήσεις σας θα είναι αποτελεσματικές και αποφασιστικές. Έχετε όρεξη για δουλειά και αν είστε συγκεντρωμένοι στις ευκαιρίες, μπορείτε να έχετε μια επαγγελματική επιτυχία. Μπορεί να έχετε μια καλή ευκαιρία για δουλειά ή να αναλάβετε την εφαρμογή ενός σχεδίου όπου θα επιδείξετε το ταλέντο σας.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού Σταυρού, του β’ δεκαημέρου.

Ερμής 5° 39’ Παρθένου σε αντίθεση με Κρόνο 5° 39’ Ιχθύων

Αυτή η πλανητική θέση σας προκαλεί να ασχοληθείτε σοβαρά με τους στόχους και τα όνειρά σας και να ρίξετε το κεφάλι κάτω στη δουλειά. Αν χρειαστεί να υπογράψετε κάποια συμφωνητικά εξετάστε με προσοχή τους όρους μην τύχει και υπάρχει σύγκρουση με τα συμφέροντα σας. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και κάντε ένα διάλειμμα για να ξεμπλοκάρει το μυαλό και να βγείτε από αδιέξοδα. Προσοχή στα ατυχήματα.

06 –Αυγ:  Ήλιος 14° 16’ Λέοντα σε τετράγωνο με Δία 14° 16’ Ταύρου

Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης, απαιτείται προσοχή στις εύκολες λύσεις σε θέματα επενδύσεων και υπερβολικές σπατάλες. Δεν είναι ιδανική στιγμή να επενδύσετε σε επιχειρηματικούς στόχους με επιπολαιότητα. Περιορίστε τον εγωισμό σήμερα γιατί μπορεί να ξεφύγετε από τον αυτοέλεγχο σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να βρει τα σωστά κίνητρα. Ωστόσο, μπορείτε να βγείτε και να διασκεδάσετε με φίλους και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν.

Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο.

09-Αυγ: Αφροδίτη Rx  22° 55΄ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 22° 55’ Ταύρου

Συναισθηματική αστάθεια, αντιφατική συμπεριφορά και παρόρμηση για ανεξαρτησία περιλαμβάνει αυτή η όψη. Απρόβλεπτες γνωριμίες που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και μια τάση να δημιουργήσετε γρήγορα ρομαντικές σχέσεις ή να διαλύσετε εξίσου γρήγορα  κάποιες υπάρχουσες. Αποφύγετε τις αλλαγές στην εμφάνιση σας αυτό το διάστημα.  Προσπαθήστε να αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις λόγω κυκλοθυμίας και αντίδρασης, όταν σας προκαλούν άνθρωποι που κατά βάθος θέλετε να έχετε δεσμούς μαζί τους. Ωστόσο, είναι μια εποχή που μπορεί να επανεμφανιστούν περίεργα πρόσωπα  στην ζωή σας και να προκύψουν εσωτερικές συγκρούσεις που θα σας προβληματίσουν.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού, Ταύρους-Λέοντες-Σκορπιούς-Υδροχόους, του γ’ δεκαημέρου.

Ερμής 14° 32’ Παρθένου τρίγωνο με Δία 14° 32’ Ταύρου

Αν ενδιαφέρεστε για ένα νέο κύκλο σπουδών ή θέλετε να αναπτύξετε τα καλλιτεχνικά ταλέντα και δεξιότητες θα επωφεληθείτε από αυτή την όψη. Ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις είναι στο πρόγραμμα ενώ γραφειοκρατικές δραστηριότητες εξελίσσονται ομαλά και αβίαστα. Η επικοινωνιακή σας ευχέρεια βοηθά να διαδώστε τις δημιουργικές ιδέες σας. Εστιάστε στην θετική πλευρά των πραγμάτων γιατί ταυτόχρονα μπορεί να επωφεληθείτε αν ζητήσετε κάποια προαγωγή στα επαγγελματικά σας.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού, Ταύρους-Λέοντες-Σκορπιούς-Υδροχόους και Μεταβλητού σταυρού, Διδύμους-Παρθένους-Τοξότες-Ιχθύες του β’ δεκαημέρου.

13-Αυγ: Ήλιος σύνοδος με Αφροδίτη Rx  20° 28 Λέοντα.

Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα που η αυτοπεποίθηση σας είναι τονισμένη. Είναι μια θετική ημέρα που νιώθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας και τους άλλους. Τα συναισθήματα σας εκδηλώνονται με αγαπησιάρικη διάθεση και αισθάνεστε πως οι επιθυμίες της καρδιά σας βοηθούν να συνδεθείτε με τους άλλους. Μπορείτε να περάστε καλά και να διασκεδάσετε με ευχάριστες παρέες καθώς η δημοτικότητα σας είναι ανεβασμένη. Ίσως λάβετε κάποια δώρα ή χρήματα που θα μπορείτε να ικανοποιήσετε ακριβά γούστα.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους – Σκορπιούς Λέοντες- Υδροχόους, του γ’ δεκαημέρου.

15-Αυγ: Ήλιος 23° 00 Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο.

Αυτή η όψη σας κάνει κάπως ευερέθιστους και ιδιόρρυθμους με αποτέλεσμα να προκύψουν συγκρούσεις και ξεσπάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα. Κάποιες ανατροπές πιθανόν να σας αιφνιδιάσουν και να αισθανθείτε πως σας αμφισβητούν, αν αντιδράσετε παρορμητικά μπορεί να χάσετε τον έλεγχο και να σπάσετε γέφυρες. Ωστόσο, αν προσεγγίσετε με ηρεμία και ορθολογισμό τα θέματα που προκύπτουν θα μπορέσετε να προλάβετε τις εξελίξεις.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού  Σταυρού, Ταύρους – Σκορπιούς Λέοντες- Υδροχόους, του γ’ δεκαημέρου.

16-Αυγ: Αρης  23ο 01 Παρθένου τρίγωνο με Ουρανό στον  Ταύρο.

Είστε σε φόρμα με την όψη αυτή να εργαστείτε και να αγωνιστείτε για την προσωπική σας ανάπτυξη, να αναλάβετε ρίσκα και να ακολουθήσετε ένα ασυνήθιστο δρόμο για να πετύχετε τα σχέδια σας, ή να ανάβετε ένα οργανωτικό ρόλο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αγκαλιάστε τις αλλαγές που προκύπτουν να βγείτε έξω και να γνωρίσετε νέους φίλους,  να διασκεδάσετε!

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού  Σταυρού, του γ’ δεκαημέρου.

22-Αυγ: Αφροδίτη Rx 15° 18 Λέοντα τετράγωνο με Δία στον Ταύρο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, η επιπολαιότητα και η ροπή προς τις απολαύσεις, θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε πολλά χρήματα, για να κερδίσετε εντυπώσεις χωρίς ουσία σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε υπερβολικές κινήσεις σε επιχειρηματικές υποθέσεις, μεγάλες επενδύσεις αλλά ούτε και για αισθητικές επεμβάσεις καθώς μπορεί να κοστίσουν περισσότερο από ό,τι περιμένετε, χωρίς το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Προτιμήστε να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε τι μπαίνει και βγαίνει από την τσέπη σας και ιδιαίτερα την ποιότητα σε ό,τι αγοράζετε. Επιρρεπείς γίνεστε σε φαγητό και καλοπέραση ενώ τα ερωτικά σκάνδαλα ας τα προσέξουν οι δεσμευμένοι.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους – Σκορπιούς Λέοντες- Υδροχόους, του β’ δεκαημέρου.

Άρης 27° 00’ Παρθένου σε αντίθεση με Ποσειδώνα 27° 00’ Ιχθύων

Η όψη αυτή αποθαρρύνει την δυναμική σας και θολώνει την αυτοεκτίμηση σας, καθώς αισθάνεστε πως όποια κίνηση και αν κάνετε δεν κερδίζετε τίποτα. Αυτό έχει σαν συνέπεια να επηρεάζεται αρνητικά η διάθεση σας για να αγωνιστείτε και να ανταποκριθείτε σε προκλήσεις. Είστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις και απώλειες, ενώ σκάνδαλα και συκοφαντίες μπορεί να σας φέρουν απογοήτευση. Προσοχή χρειάζεται σε θέματα υγείας καθώς καραδοκούν ασθένειες,  μολύνσεις ή τροφικές δηλητηριάσεις.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού  Σταυρού,(Διδύμους-Τοξότες-Παρθένους και Ιχθύς) του γ’ δεκαημέρου.

24-Αυγ: Ο Άρης 28° 22 παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Αφιερώστε χρόνο για να ασχοληθείτε σε βάθος με υποθέσεις που μπορεί να γίνονταν πίσω από την πλάτη σας και να ξεσκεπάσετε παράνομες δραστηριότητες. Σε επαγγελματικές υποθέσεις, ελέγξετε σε βάθος τις προϋποθέσεις πριν υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο. Από την άλλη, μια ερωτική περιπέτεια μπορεί να σας προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες και να αναγεννηθείτε σεξουαλικά. Ωστόσο να είστε προσεκτικοί με τοξικά άτομα που δεν αισθάνεστε ασφαλείς και θα μπορούσαν να σας βλάψουν.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού  Σταυρού, του γ’ δεκαημέρου.

27-Αυγ: Ο Ήλιος 03° 50 Παρθένου σε αντίθεση με τον Κρόνο Rx  3° 50’ Ιχθύων. Κάποιες δυσκολίες μπορεί να συναντήσετε στην επαγγελματική σας ζωή που σας χαλάνε την διάθεση. Αισθάνεστε πως σας καταπιέζουν ασφυκτικά οι ευθύνες ή κάποιος προϊστάμενος προσπαθεί να σας επιβάλει τους κανόνες του. Ο περιορισμός και η αβεβαιότητα μπορεί να σας φέρει μια μελαγχολία ή θλίψη και πιθανότατα θα πρέπει να κινηθείτε με συνέπεια για να βρείτε μια συμβιβαστική λύση και να επιλύσετε αυτά που σας περιορίζουν παρά να αντιδράσετε νευρικά.

Από τη Ράνια Μαρκέλλη

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: unsplash

Διάβασε ακόμη