Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Μια αντιγηραντική σειρά με τη δύναμη των διαμαντιών που θα λατρέψεις

Προσφέρει ολική επαναφορά του δέρματος, χωρίς αισθητικές επεμβάσεις.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Όλες μας ανεξαιρέτως επιθυμούμε να έχουμε μια επιδερμίδα, η οποία θα αποπνέει φρεσκάδα έχοντας πάντα ως κεντρικό στόχο την καταπολέμηση των ρυτίδων.

Η Frezyderm αξιοποιώντας τα αντιγηραντικά οφέλη των κρυστάλλων φυσικού διαμαντιού δημιούργησε μια ολοκληρωμένη πρόταση, ιδανική για τις ανάγκες του ώριμου, άτονου δέρματος ή της έντονα ταλαιπωρημένης επιδερμίδας.

Η premium σειρά Diamond Velvet συνδυάζει κύρος, ποιότητα και αποτελεσματικότητα και έχει ως κεντρικό μήνυμα το “Stay Young As You Age”. Παράλληλα, η τεχνολογία “Needle-Free” Skin Refining προσφέρει ολική επαναφορά του δέρματος, χωρίς αισθητικές επεμβάσεις.

Βαθιά ενυδάτωση

Η Moisturizing Cream προσφέρει ενισχυμένη ενεργητική και παθητική ενυδάτωση του ώριμου ή και ταλαιπωρημένου δέρματος. Χάρη στους ειδικά σχεδιασμένους κρυστάλλους φυσικού διαμαντιού και το Boron Nitride που περιέχει, επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση, κάνοντας το δέρμα να ακτινοβολεί από λάμψη και φρεσκάδα. Ένας προσεκτικά επιλεγμένος συνδυασμός ισχυρών ενυδατικών δραστικών υψηλής διαβατότητας “κλειδώνει” την υγρασία στην επιδερμίδα, δημιουργώντας υψηλά αποθέματα παρατεταμένης ενυδάτωσης. Επιπλέον, βασισμένη στα τελευταία δεδομένα της Επιγενετικής, τα ενεργά συστατικά της ενεργοποιούν τη σύνθεση κολλαγόνου, γλυκοζαμινο-γλυκανών και υαλουρονικού οξέος αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος και μειώνοντας αποτελεσματικά τις ρυτίδες. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένη με Marine Glycogen, έναν πολυσακχαρίτη θαλάσσιας προέλευσης με εξαιρετικές προστατευτικές ιδιότητες από τις ελεύθερες ρίζες και τους σωματιδιακούς περιβαλλοντικούς ρύπους.

HOW TO: Εφαρμόζεται πρωί ή και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα, στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Αντιγηραντική φροντίδα

Η Anti-Wrinkle Cream έχει ενισχυμένη αντιγηραντική δράση με αποτέλεσμα να προσφέρει άμεση σύσφιγξη και ταχεία μείωση ρυτίδων στο ώριμο ή και ταλαιπωρημένο δέρμα. Η πρωτοποριακή δομή κρυστάλλων φυσικού διαμαντιού και το Boron Nitride που περιέχει, επιταχύνουν την ανανέωση της επιδερμίδας και χαρίζουν μοναδική λάμψη. Παράλληλα, τα ειδικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά, βασισμένα στην επιστήμη της Επιγενετικής, αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, αντιστρέφοντας δραστικά την πορεία φθοράς του χρόνου. Η επιδερμική αναγέννηση επιταχύνεται, η πυκνότητα της επιδερμίδας αυξάνεται, η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα επανέρχονται, οι ρυτίδες “γεμίζουν” αποτελεσματικά και η φυσική λάμψη αποκαθίσταται ορατά. Επιπλέον, η Diamond Velvet Anti-Wrinkle Cream διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση που προσφέρει βαθιά και παρατεταμένη ενυδάτωση στο δέρμα διατηρώντας τα αποθέματα υγρασίας του.

HOW TO: Πρωί ή/και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα, στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Διάβασε ακόμη – Απόφυγε αυτές τις 6 συνήθειες για να δείχνεις νεότερη

Extra tip: Οι μοναδικές καινοτομίες επανόρθωσης, αποτελούν την ιδανική λύση, εάν οι αισθητικές επεμβάσεις δεν είναι στις επιλογές σου ή μετά από αυτές χρειάζεσαι μία ενισχυμένη καθημερινή φροντίδα.

Αισθητική παρέμβαση στο σπίτι

To Wrinkle Fighter είναι ένας καινοτόμος συνδυασμός ειδικής συσκευής μικροδιάχυσης με ταυτόχρονη εκροή ορού ισχυρής αντιγηραντικής δράσης για το ώριμο ή και ταλαιπωρημένο δέρμα. 225 εξαγωνικές μικροκεφαλές από ανοξείδωτο ατσάλι βοηθούν στη διάχυση και την απορρόφηση των ενεργών συστατικών του ορού στις στιβάδες της επιδερμίδας και ταυτόχρονα ενισχύουν την αντιρυτιδική δράση του με άμεσα ορατά αποτελέσματα εντός μίας ημέρας. Εμπλουτισμένος με κρυστάλλους φυσικού διαμαντιού μέγιστης αποτελεσματικότητας, ο ορός Diamond Wrinkle Fighter ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση για άμεσα αναζωογονημένη επιδερμίδα που ακτινοβολεί λάμψη και φρεσκάδα. Ο προσεκτικά επιλεγμένoς συνδυασμός δραστικών συστατικών μειώνει τις ρυτίδες βιολογικής προέλευσης και τις ρυτίδες από μυικές συσπάσεις, αυξάνει τη σύσφιγξη, τη δερματική πυκνότητα και την ελαστικότητα και ενισχύει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης. Μελέτη που αφορά τη συνέργεια δερματολογικής αντιρυτιδικής ενέσιμης αγωγή αποδεικνύει βελτίωση και παράταση αποτελεσμάτων (Technical Data Αctive Ιngredient).

HOW TO: Εφαρμόζεται μόνο το βράδυ 1-2 φορές την εβδομάδα σε καθαρή επιδερμίδα. Δεν πρέπει να ακολουθεί χρήση κρέμας ή ορού. Πριν και μετά τη χρήση, καθαρίζεται με μια σταγόνα οινόπνευμα.

Φωτογραφία: iStock

Διάβασε ακόμη