Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Μεταμόρφωσε την επιδερμίδα σου κατά τη διάρκεια του ύπνου

Ένα προϊόν που προσφέρει σφριγηλότητα ενώ οι πόροι και τα σημάδια του χρόνου λειαίνονται.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Όλες μας ανεξαιρέτως θέλουμε να έχουμε επιδερμίδα λαμπερή και φωτεινή. Ψάχνουμε ένα προϊόν ενάντια στο χρόνο, που θα μας προσφέρει σφριγηλότητα στο δέρμα και θα μειώσει τις λεπτές γραμμές.

Η λύση βρίσκεται στην απόλυτη συλλογή που υπερβαίνει το χρόνο, την Genaissance de la Mer που τώρα εμπλουτίζεται με το νέο πολυτελές Concentrated Night Balm, ένα προϊόν σχεδιασμένο για να μεταμορφώνει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Διάβασε ακόμη – Η ρουτίνα ομορφιάς για μοναδική λάμψη και προστασία της επιδερμίδας

Χάρη στην ισχυρή του σύνθεση που διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα, παρέχει επουλωτική ενυδάτωση και αναδόμηση του φυσικού κολλαγόνου και της ελαστίνης της. Παράλληλα, αναδεικνύεται πιο σφριγηλή, το φράγμα της ενδυναμώνεται, ενώ οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες, οι πόροι και τα σημάδια του χρόνου λειαίνονται δημιουργώντας μια μεταμόρφωση ενάντια στο χρόνο, όσο κοιμάστε.

ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ

Η επιδερμίδα μπαίνει σε λειτουργία φυσικής ανανέωσης, αποκατάστασης και αναδόμησης κατά τη διάρκεια του ύπνου. Όσο η θερμοκρασία της αυξάνεται, γίνεται πιο λεπτή και ως εκ τούτου πιο δεκτική απέναντι  στην φροντίδα που θέλουμε να της προσφέρουμε. Σχεδιασμένο για να ενεργοποιείται όσο κοιμάσαι, το νέο The Concentrated Night Balm γίνεται “ένα” με την επιδερμίδα, διεισδύοντας βαθιά σε αυτή και φροντίζοντάς την με επουλωτική ενυδάτωση για ένα ορατό αποτέλεσμα νεότητας.

Το πολυτελές Double Melt Balm™ παρέχει στην επιδερμίδα μια ανακουφιστική αναδόμηση από  την πρώτη εφαρμογή. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, όταν η επιδερμίδα είναι πιο δεκτική στην επανόρθωση, ένα δεύτερο “στρώμα” εγχέει στην επιδερμίδα μια δόση επουλωτικής ενυδάτωσης, χαρίζοντάς της νεανική λάμψη.

ΧΡΗΣΗ:

Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, χρησιμοποίησε μια μικρή ποσότητα με το απλικατέρ σε σχήμα φεγγαριού. Με τις άκρες των δαχτύλων σου προχώρησε σε μασάζ ανοδικών κινήσεων, επιτρέποντας στο balm να εισχωρήσει απαλά μέσα στην επιδερμίδα.  

Φωτογραφία: iStock

Διάβασε ακόμη