Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

MET Brasserie: Βρεθήκαμε στο υπέροχο dinner event και δοκιμάσαμε το νέο μενού του χώρου

Η MET brasserie, παρέα με την ομάδα της Cal Creative Communication, πραγματοποίησαν ένα ξεχωριστό φθινοπωρινό dinner event στο κέντρο της πόλης, όπου παρουσιάστηκε το νέο μενού.

Μια υπέροχη βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στο ΜΕΤ στην Λευκωσία, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου. Signature cocktails and dining session λοιπόν, στη μοναδική βεράντα του MET. Παρέα με εκπροσώπους των media, φίλους και συνεργάτες του boutique communication agency Cal Creative Communication και του εστιατορίου, όσοι βρέθηκαν απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη γεύσεις, δοκιμάζοντας το νέο μενού του χώρου και τα δροσερά cocktails που προσφέρει.

Διάβασε ακόμη – MET Brasserie: To νέο μενού του hot spot της πρωτεύουσας

Το set μενού για το δείπνο, είχε την υπογραφή του γνωστού executive chef Κώστα Δολιανίτη και της ομάδας του. Χρησιμοποιώντας άριστες πρώτες ύλες, δημιούργησαν ένα μοναδικό μενού με αποτέλεσμα ένα γευστικό, fusion dining course. Εμείς ξεχωρίσαμε δύο μοναδικά πιάτα που “έκλεψαν” τις εντυπώσεις, το beef carpaccio και το flat bread “σπανακόπιτα”. Ως λάτρεις των γλυκών, από τα επιδόρπια ξεχωρίσαμε το τιραμισού, το οποίο ήταν άκρως απολαυστικό τόσο σε γεύση όσο και εμφάνιση.

Το MET είναι ένας μοναδικός προορισμός για να απολαύσεις υπέροχη μουσική, μοναδικά cocktails και το κυριότερο, ποικιλία ραφιναρισμένων γεύσεων.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στο μοναδικό dinner event:

Ιnfo: Στασάνδρου 4, 1060, Λευκωσία. Κρατήσεις, τηλ.: 99167167 ή https://bit.ly/3xx5zgq.

Διάβασε ακόμη