Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Meghan Markle: Ζήτησε να δει τον βασιλιά Κάρολο (βίντεο)

Μία συνάντηση one-to-one πριν να φύγει από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μία τετ-α-τετ συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο ζήτησε η Meghan Markle πριν αναχωρήσει από το Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry αφού η μόνιμη κατοικία τους πλέον βρίσκεται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Οι δύο τους βρίσκονται στην Βρετανία με αφορμή την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου και συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα.

Διάβασε ακόμη – Τι θα συμβεί με τα κοσμήματα της βασίλισσας Ελισάβετ;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 41χρονη δούκισσα του Sussex ζήτησε να δει τον βασιλιά για να επιλύσουν οποιαδήποτε προβλήματα μπορεί να έχουν στο παρελθόν προκύψει και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Όπως ανάφερε και ο ανταποκριτής ψυχαγωγίας Neil Sean σε ένα you tube video μέσω του Sky News, η δούκισσα είχε στείλει μια επιστολή ζητώντας μια ιδιωτική συνομιλία με τον Βασιλιά. “Ακριβώς… η Meghan θέλει κατ ‘ιδίαν συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο. Ακούσατε σωστά. Είναι μια πολύ γενναία κίνηση από την ίδια τη Meghan”.

“Θα ήταν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το κλίμα και να εξηγήσει κάποια από τη λογική πίσω από αυτό που έκαναν τα τελευταία δύο χρόνια (με τον Harry). Ότι κι αν πιστεύει κανείς, η αυτοπεποίθηση της Meghan είναι αξιοθαύμαστή”.

Δες το βίντεο παρακάτω:

Φωτογραφία: instagram/ @graziauk

Διάβασε ακόμη