Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Ο λόγος που έφτασαν πολύ κοντά στον χωρισμό

Σύμφωνα με το νέο βιβλίο του Valentine Low, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex παραλίγο να μην καταλήξουν μαζί.

Η ιστορία της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry έμοιαζε σαν παραμύθι, ειδικότερα με τον τρόπο που την είχαν αφηγηθεί στη συνέντευξη τύπου για τον αρραβώνα τους. Ωστόσο, όπως συμβαίνει σε κάθε παραμύθι υπάρχουν και “δράκοι” και προβλήματα, με το βιβλίο του Valentine Low “Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown” να αναφέρει τον λόγο που το ζευγάρι έφτασε πολύ κοντά στον χωρισμό.

Διάβασε ακόμη – Kate Middleton – Meghan Markle: Συγκινημένες στο λαϊκό προσκύνημα της Βασίλισσας Ελισάβετ

Πιο αναλυτικά, όπως εξηγεί ο συγγραφέας, το ζευγάρι παραλίγο να χωρίσει πριν καλά καλά επιβεβαιωθεί η σχέση τους στο κοινό και ο λόγος ήταν ακριβώς αυτό. Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, όταν η είδηση της σχέσης τους κυκλοφόρησε στα μέσα, τότε όλη η προσοχή είχε πέσει πάνω στην ηθοποιό – κάτι που φυσικά η ίδια λάτρευε. Ωστόσο, η Markle “αναγκάστηκε” να δώσει τελεσίγραφο στον πρίγκιπα Harry, λέγοντάς του πως αν δεν επιβεβαίωνε ότι ήταν πράγματι μαζί, θα χώριζαν. “Αν δεν βγάλεις επίσημη ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας πως είμαι το κορίτσι σου, θα σε χωρίσω”, αναφέρει ο Low πως είχε δηλώσει η Markle.

Τότε, φαίνεται πως ο Harry πανικοβλήθηκε, πιστεύοντας πως υπήρχε περίπτωση η σύντροφός του να πραγματοποιούσε τις απειλές της. Συνεπώς, όπως εξηγεί το ρεπορτάζ του Low, ο Harry συνεννοήθηκε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Παλατιού του Kensington, Jason Knauf, προκειμένου να βγάλουν μία ανακοίνωση με την οποία ο πρίγκιπας Harry επιβεβαίωνε πως η Markle ήταν σύντροφός του, κατηγορώντας τις ρατσιστικές και σεξιστικές “επιθέσεις” των media εναντίον της.

Διάβασε ακόμη – Ύστερα από τις αντιδράσεις του κοινού ο πρίγκιπας Harry θα φορέσει τη στρατιωτική του στολή

Αφού, λοιπόν, ο δούκας του Sussex έφερε εις πέρας την αποστολή, η Markle δεν θα μπορούσε παρά να νιώσει ασφάλεια και να αφοσιωθεί στον αγαπημένο της. Εν τέλει το ζευγάρι απέκτησε τον “παραμυθένιο” γάμο του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, όμως η ζωή στο Παλάτι δεν ήταν εκείνη που είχαν ονειρευτεί, παίρνοντας την απόφαση να αποχωρίσουν από το Λονδίνο και να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Φωτογραφίες: EPA

Διάβασε ακόμη