Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Meghan Markle: Νέο βιβλίο υποστηρίζει την εμμονή της με την Kate Middleton

Το βιβλίο “Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown” αποκαλύπτει τις εμμονικές κινήσεις της δούκισσας του Sussex.

Το νέο βιβλίο “Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown” του συγγραφέα Valentine Low αποκαλύπτει όσα είχαν συμβεί στο παρακσηνιακά στο Παλάτι όταν είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες περί κόντρας ανάμεσα στην Kate Middleton και την Meghan Markle.

Το 2018, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε, σύμφωνα με μαρτυρίες, βάλει τα κλάματα κατά τη διάρκεια της πρόβας των φορεμάτων των bridesmaids για τον γάμο της Meghan και του Harry. Μετά την δημοσιοποίηση της είδησης, η Meghan είχε δώσει τη πολύκροτη συνέντευξη στην Oprah Winfrey κατά την οποία είχε πει πως δεν ήταν εκείνη που έκανε την Kate να κλάψει αλλά το αντίθετο, εξηγώντας ότι η Middleton την είχε αντιμετωπίσει εχθρικά σχετικά με τα φορέματα.

Ο συγγραφέας Valentine Low περιγράφει τώρα στο νέο του βιβλίο τις εμμονικές κινήσεις της Markle εκείνη την εποχή ώστε να εξασφαλίσει ότι δεν θα παρουσιαστεί αρνητικά στα media αναφορικά με την κόντρα με την Middleton. Όπως αναφέρεται στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα, η Meghan είχε εμμονή με την Middleton και ήθελε οπωσδήποτε να δημοσιοποιηθεί η αλήθεια της σχετικά με το περιστατικό. Μάλιστα, πίεζε το Παλάτι να βγάλει προς τα έξω ειδήσεις που θα διέψευδαν πιθανή κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

“Η αλήθεια είναι πως μετά την πρόβα για τα φορέματα, η Meghan είχε μια εμμονή να πείσει το γραφείο Τύπου του Παλατιού να αρνηθεί επίσημα την είδηση”, αναφέρει ο συγγραφέας ενώ όπως χαρακτηριστικά γράφει στο βιβλίο του “η Meghan αρνήθηκε ότι η Kate έβαλε τα κλάματα. Αντίθετα είπε ότι είχε συμβεί το αντίθετο. Το Παλάτι ήταν αμετάπειστο πιστεύοντας ότι είναι σοβαρό λάθος να ξεκινήσει να σχολιάζει προσωπικές ιστορίες για διαφορές ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας”.

Σύμφωνα με το βιβλίο, το Παλάτι δεν ήθελε να δημιουργήσει κάποιο προηγούμενο ούτε να ξεκινήσει να σχολιάζει για προσωπικά ζητήματα των μελών της βασιλικής οικογένειας. “Αυτό έγινε ένα σημαντικό θέμα κόντρας ανάμεσα στη Meghan και τους συμβούλους της για θέματα επικοινωνίας”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη