Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Meghan Markle: “Ήθελε να γίνει η Beyoncé του Ηνωμένου Βασιλείου”

Όσα αποκάλυψε ο Valentine Low στο νέο του βιβλίο για τους Sussex royals.

Πολύ πριν η Meghan Markle γίνει ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας, στις αρχές της σχέσης της με τον πρίγκιπα Harry, είχε μεγάλα σχέδια για την καριέρα της. Όπως αποκαλύπτει ο συγγραφέας Valentine Low στο νέο του βιβλίο “Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”, η δούκισσα του Sussex πίστευε πως θα μπορούσε να γίνει η Beyoncé του Ηνωμένου Βασιλείου.

Διάβασε ακόμη – Meghan Markle: Ζήτησε να δει τον βασιλιά Κάρολο (βίντεο)

“Το να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας θα της έδινε αυτή την ευκαιρία. Ωστόσο, αυτό που ανακάλυψε ήταν πως υπήρχαν τόσοι κανόνες που ήταν τόσο γελοίοι που δεν μπορούσε να κάνει τα πράγματα που έκανε ιδιωτικά, που είναι σκληρό”, εξηγεί ο Low στις σελίδες του βιβλίου του.

H Meghan Markle είχε συναντήσει τη Beyoncé στην πρεμιέρα του Lion King στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ύστερα από τον γάμο τους, η Markle ένιωσε πως η απόφαση ήταν μονόδρομος. Στις 8 Ιανουαρίου η ίδια και ο σύζυγός της ανακοίνωσαν την επιθυμία τους να αποχωρίσουν από τα καθήκοντά τους. Λίγες ημέρες αργότερα ακολούθησε μία συζήτηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας σχετικά με το μέλλον του ζευγαριού.

Το γκρουπ συζήτησε για 5 πιθανά σενάρια τα οποία θα μπορούσαν να μπουν σε εφαρμογή, ωστόσο η απόφαση της βασίλισσας ήταν πως αν το ζευγάρι δεν μπορούσε να υπακούσει στους κανόνες που συνόδευαν τη ζωή των ενεργών μελών της βασιλικής οικογένειας, τότε δεν θα τους επιτρεπόταν να πραγματοποιούν επίσημες υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά, η μονάρχης είχε μοιραστεί την επιθυμία της οι Sussexes να παρέμεναν στο δυναμικό της βασιλικής οικογένειας ως εργαζόμενα μέλη, παρά την απόφαση του ζευγαριού.

Έτσι, η Meghan και ο Harry “αναγκάστηκα픨να χτίσουν μία νέα ζωή στην Αμερική, στην αρχή στον Καναδά και στη συνέχεια στην Καλιφόρνια, όπου μέχρι σήμερα ζουν μαζί με τα δυο τους παιδιά, Archie και Lili.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη