Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022

Meghan Markle: Η Βασίλισσα δεν ήθελε να φορέσει το νυφικό που επέλεξε

Τι ήταν εκείνο που δεν άρεσε στη Βρετανίδα μονάρχη στο νυφικό φόρεμα της δούκισσας του Sussex.

Αναμφίβολα, το Givenchy νυφικό της Meghan Markle διά χειρός Clare Waight Keller πέρασε στην ιστορία με τα πιο κομψά φορέματα βασιλικών γάμων, ενώ επηρέασε σημαντικά τη νυφική μόδα, λανσάροντας το σκεπτικό “less is more”. Όπως είχε δηλώσει και η ίδια η royal νύφη, επιθυμούσε κάτι να είναι διαχρονικό και να έχει κλασική αίσθηση, αλλά και να αποπνέει ένα ταπεινό χαρακτήρα από τη στιγμή που η τελετή πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor.

Διάβασε ακόμη – Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Ο λόγος που έφτασαν πολύ κοντά στον χωρισμό

Παρόλα αυτά, όσο κι αν το νυφικό αποτέλεσε τέτοια μεγάλη επιτυχία, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε τις αντιρρήσεις της σε ό,τι αφορά το φόρεμα. Όπως αναφέρει στο βιβλίο της η Katie Nicholl, “The New Royals: Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown”, η μονάρχης περίμενε πως η δούκισσα του Sussex θα επέλεγε ένα φόρεμα σε σπασμένο λευκό, όπως έκανε και η Καμίλα.

Ειδικότερα, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε δεύτερες σκέψεις σχετικά με το ολόλευκο νυφικό της Markle. “Η βασίλισσα εξεπλάγη που η Meghan φόρεσε ολόλευκο την ημέρα του γάμου. Μάλλον είναι ζήτημα της γενιάς, γιατί πιστεύει πως αν έχεις παντρευτεί ήδη μία φορά, φοράς σπασμένο λευκό την ημέρα του γάμου, όπως έκανε η δούκισσα της Κορνουάλης”, έγραψε η Nicholl στο βιβλίο.

Φυσικά, η Markle δεν πρέπει να πτοήθηκε αφού το φόρεμα έκανε τεράστια επιτυχία και συμπεριλήφθηκε στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο κάστρο του Windsor με τίτλο “A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex”.

Σύμφωνα με το BBC, το Givenchy νυφικό χρειάστηκε 3900 ώρες να ολοκληρωθεί, ενώ στο έργο συμμετείχαν 50 επαγγελματίες. “Είχα ένα πολύ καθαρό όραμα του τι ήθελα για εκείνη την ημέρα και πώς ήθελα να μοιάζει το φόρεμα. Επομένως, αυτό που ήταν φανταστικό να δουλεύω με την Clare είναι ότι κάποια στιγμή θα βρεις σχεδιαστές που προσπαθούν να σε πείσουν για μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Όμως, η ίδια σεβάστηκε εντελώς το τι ήθελα για εκείνη την ημέρα και επιθυμούσε να το φέρει στη ζωή για εμένα”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη