Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Meghan Markle: Η κληρονομική πάθηση από την οποία πάσχει

Παρατηρήθηκε ενώ ήταν έγκυος τον Archie.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Λονδίνο, ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, η Meghan Markle έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Κάθε της κίνηση αναλύθηκε διεξοδικά και κάποιοι παρατήρησαν ότι πάσχει από μια κληρονομική πάθηση.

Συγκεκριμένα, η Meghan, η οποία έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της πριν από λίγους μήνες, έχει μια πάθηση, την οποία παρατήρησαν οι ειδικοί ενώ ήταν έγκυος στον Αrchie, όπως αναφέρει το Shape.gr. Σε επίσκεψή της στο Εθνικό Θέατρο το 2019, οι κινήσεις στα δάχτυλά της έδειξαν ότι έχει υπερκινητικές αρθρώσεις.

Διάβασε ακόμη – Οι λόγοι για να ξεκινήσεις γυμναστική παρέα με την κολλητή σου

Καθώς το χέρι της ακουμπούσε την κοιλιά της, ο αντίχειράς της φάνηκε να μετακινείται ασυνήθιστα πολύ, και οι ειδικοί λένε ότι αυτό είναι ακριβώς αυτό που κάνει κάποιος που έχει υπερκινητικότητα αρθρώσεων. Κάποιος που έχει υπερκινητικές αρθρώσεις, μπορεί να εκτείνει την άρθρωση αυτή πέρα από το φυσιολογικό εύρος κίνησης εύκολα και χωρίς πόνο.

Η οστεοπαθής Anisha Joshi εξηγεί: “Τα άτομα με υπερκινητικότητα αρθρώσεων είναι συχνά σε θέση να κινούν τα άκρα τους με τρόπους που άλλοι δεν μπορούν, όπως και η φωτογραφία στην οποία ο αντίχειρας της Μέγκαν φαίνεται να λυγίζει άβολα. “Αυτό σημαίνει ότι μερικές ή όλες οι αρθρώσεις του ατόμου μπορεί να έχουν ένα ασυνήθιστα μεγάλο εύρος κινήσεων. Η υπερκινητικότητα είναι μια κληρονομική κατάσταση με κύρια αιτία να είναι γενετικά καθορισμένες αλλαγές στο κολλαγόνο, έναν τύπο πρωτεΐνης στο σώμα που βρίσκεται στους συνδέσμους. Δεν υπάρχει αρκετό κολλαγόνο στο σώμα που μπορεί να κάνει τις αρθρώσεις χαλαρές και ελαστικές. “

Φωτογραφίες: instagram/ @meghanmarkle_official

Διάβασε ακόμη