Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Meghan Markle: Αυτό είναι το άθλημα που θέλει να μάθουν τα παιδιά της

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια.

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ίσως πάρουν τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet, στην επόμενη διοργάνωση των Invictus Games. Ο λόγος; Ίσως είναι μια καλή αφορμή για να αρχίσουν μαθήματα πάνω στο άθλημα το οποίο αγαπά ο πατέρας τους και η μητέρα τους επιθυμεί να αγαπήσουν κι αυτά: το σκι.

Την αποκάλυψη έκανε η Meghan Markle σε στενούς συνεργάτες στη διάρκεια της διεξαγωγής των πρόσφατων Invictus Games που πραγματοποιήθηκαν στο Düsseldorf της Γερμανίας. Όπως δήλωσε στη Mirror, η Bridget Bridge, σύζυγος μέλους του διοικητικού συμβουλίου των Invictus Games του 2025, “η Meghan Markle μας είπε ότι θέλει πραγματικά τα παιδιά της να μάθουν να κάνουν σκι και ότι το Whistler– η πόλη του Καναδά που θα φιλοξενήσει τους επόμενους αγώνες είναι το ιδανικό μέρος. Μας είπε ότι η ίδια δεν έμαθε ποτέ σκι, οπότε της προτείναμε να έρθει και να δοκιμάσει να μάθει”.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Η εμφάνιση τους στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Kevin Costner

Ο πρίγκιπας Harry κάνει σκι από πολύ μικρή ηλικία, καθώς η μητέρα του Diana όπως και ο πατέρας του, Βασιλιάς Κάρολος, ήταν λάτρεις του αθλήματος. Φωτογραφίες με τον Harry, τον αδελφό του Πρίγκιπα William, και τις εξαδέλφες του πριγκίπισσα Βεατρίκη και Ευγενία, σε παιδική ηλικία από τα χιονοδρομικά της Ευρώπης έχουν κυκλοφορήσει εκτενώς. Ο Harry, επίσης, έχει δηλώσει ότι περιμένει τη στιγμή που θα μπορέσει να πάρει τα παιδιά του, Archie και Lilibet, στη διοργάνωση ενώ έχει ήδη μιλήσει στον 4χρονο γιο του για τους αγώνες του Invictus Games και του έχει δείξει βίντεο.

Διάβασε ακόμη – Το παραμυθένιο baby shower της Kourtney Kardashian

Τόσο, λοιπόν, η επιθυμία της Meghan Markle να μάθουν τα παιδιά της σκι όσο και η προσμονή του Harry να τα έχει κοντά τους σε μία διοργάνωση, κάνουν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο στα Invictus Games του 2025 στον Καναδά να είναι και μαζί και τα Πριγκιπόπουλα.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη