Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Meghan Markle: Aποκάλυψε πώς ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια

Καμία σύντροφος μέλους βασιλικής οικογένειας δεν είχε περάσει τις γιορτινές μέρες στο Sandringham πριν από τον γάμο, ούτε καν η Kate Middleton.

Οι αποκαλύψεις της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στον νέο ντοκιμαντέρ τους που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες στο Netflix αναμφίβολα προκάλεσε αντιδράσεις στο Παλάτι, δεδομένου ότι το ζευγάρι κατηγόρησε ανοιχτά την οικογένεια σε πολλά ζητήματα. Ωστόσο, η Meghan Markle δεν δίστασε να αναφέρει και τα καλά της υπόθεσης, αποκαλύπτοντας πώς ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια το 2017.

Διάβασε ακόμη – Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που πήραν για το ντοκιμαντέρ ο πρίγκιπας Harry και η Meghan

Ειδικότερα, ήταν η πρώτη επίσημη γιορτή που περνούσε με τους Βρετανούς royals και μάλιστα πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry. Όμως, δεδομένου ότι η Markle είχε μετακομίσει μόνιμα στην Αγγλία, δεν ήταν ότι μπορούσε να γιορτάσει με τη δική της οικογένεια, έτσι αποδέχθηκε την πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ για το Sandringham.

“Θυμάμαι τόσο ζωντανά τα πρώτα Χριστούγεννα στο Sandringham. Μιλώντας με τη μαμά μου, με ρώτησε πώς πάει και είπα: Θεέ μου, είναι απίστευτα. Είναι σαν τη μεγάλη οικογένεια που πάντα ήθελα. Και υπήρχε αυτή η συνεχής κινητικότητα και η ενέργεια και η διασκέδαση”, είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ντοκιμαντέρ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Οι αναμνήσεις της ήταν όλες ευχάριστες, καθώς ένιωθε για πρώτη φορά ως ένα μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, εξομολογήθηκε πως στο δείπνο καθόταν δίπλα στον παππού του πρίγκιπα Harry, πρίγκιπα Φίλιππο. “Και νομίζω πως ήταν καταπληκτικά. Και έλεγα, συζητούσαμε και ήταν τέλεια. Και μίλησα γι’αυτό και μιλήσαμε για εκείνο”, δήλωσε η Markle για το πώς πίστευε πως πήγε η συζήτηση με τον Φίλιππο, μέχρι τη στιγμή που ο Harry τής αποκάλυψε πως καθόταν από τη μεριά του “κακού” αυτιού, επομένως ο δούκας του Εδιμβούργου δεν άκουγε τίποτα.

Μάλιστα, ο δούκας του Sussex είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο BBC Radio 4 λίγο μετά τα πρώτα τους κοινά Χριστούγεννα πως είχαν περάσει φανταστικά με την οικογένεια. “Πραγματικά το απόλαυσε. Η οικογένεια λάτρεψε το γεγονός ότι ήταν εκεί”, είχε πει δημόσια ο πρίγκιπας Harry.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Μάλιστα, η πρόσκληση της Ελισάβετ προς τη Markle για να περάσει με την οικογένεια τα Χριστούγεννα ήταν μία παράβλεψη του πρωτοκόλλου, αφού μέχρι τότε κανένας – καμία σύντροφος μέλους βασιλικής οικογένειας δεν είχε περάσει τις γιορτινές μέρες στο Sandringham πριν από τον γάμο, ούτε καν η Kate Middleton.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: instagram/ @pagesix

Διάβασε ακόμη