Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2021

Meghan– Χάρι: Τρία νέα βιβλία για τη ζωή τους

Ακόμη μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων για το ζευγάρι.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως έχουν οργανώσει σωστά τα νέα τους επαγγελματικά βήματα, αφού μετά την αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα κατάφεραν να κλείσουν μια μεγάλη συνεργασία με το Netflix αλλά και μια συμφωνία εκατομμυρίων με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House.

Μετά την κυκλοφορία του παιδικού βιβλίο της δούκισσας του Sussex ‘The Bench’ αλλά και την ανακοίνωση κυκλοφορίας των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι το 2022, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, το ζευγάρι έχει κλείσει συμφωνία 20 εκατομμυρίων για ακόμα τρία βιβλία.

Διάβασε ακόμη – Megxit: Το απίστευτο ποσό που έχουν βγάλει Χάρι και Meghan μετά την έξοδό τους από το Παλάτι

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η συμφωνία περιλαμβάνει τέσσερα βιβλία, εκ των οποίων το ένα είναι η αυτοβιογραφία του Χάρι. To ‘The Bench’ είχε κυκλοφορήσει με διαφορετική συμφωνία, κάτι που σημαίνει ότι αναμένονται από το ζευγάρι ακόμα τρία βιβλία. Φήμες θέλουν την Meghan Markle να ετοιμάζει επίσης μια αυτοβιογραφία, κάτι που θα προωθούσε και τις βλέψεις της για μια καριέρα στην πολιτική.

Ένα άλλο βιβλίο που φημολογείται ότι θα δούμε να κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο είναι ένα wellness βιβλίο της Markle αλλά και ένα κοινό βιβλίο της Meghan και του Χάρι που θα εστιάζει στην ηγεσία και τη φιλανθρωπία.

Το ζευγάρι πρόσφατα διέψευσε τις φήμες που ήθελαν το νέο βιβλίο του δούκα του Sussex να κυκλοφορεί σε δύο μέρη, με πολλούς να πιστεύουν ότι το δεύτερο μέρος θα κυκλοφορούσε μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ζευγαριού, το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022 ενώ πηγές κοντά στο ζευγάρι χαρακτήρισαν “φρικτές” τις φήμες που σχετίζουν την κυκλοφορία του βιβλίου με τον θάνατο της Ελισάβετ.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: Instagram/ @dukeandduchessofsussexdaily

Διάβασε ακόμη