Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2021

Megan Fox: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε να πίνει αλκοόλ (video)

Το αποφάσισε μετά τις Χρυσές Σφαίρες του 2009.

Η Meghan Fox ανέλαβε την ευθύνη για όλα όσα είχε δηλώσει στις Χρυσές Σφαίρες το 2009, και δήλωσε ότι μετάνιωσε, λέγοντας ότι τότε είχε πιει πολύ και για τον λόγο αυτό τώρα δεν πίνει καθόλου αλκοόλ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός είπε ότι θυμάται πως εκείνη τη βραδιά καθόταν στο τραπέζι με την Blake Lively και τους αδελφούς Jonas. “Υπήρχαν παντού μεγάλα μπουκάλια σαμπάνιας κι εγώ ήπια πολλά ποτήρια”, είπε και πρόσθεσε: “Τώρα δεν πίνω καθόλου και ένας λόγος είναι ότι ήμουν επιθετική και είπα ένα σωρό βλακείες, δεν έπρεπε να τα πω όλα αυτά στο κόκκινο χαλί. Νομίζω δημιούργησα πολλά προβλήματα με αυτά που είπα σε εκείνη την εκδήλωση”. Και πρόσθεσε: “Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά ξέρω ότι το έκανα. Μπορείτε να το δείτε αυτό”.

Διάβασε ακόμη – O Marc Jacobs ανέβασε φωτογραφία αμέσως μετά που έκανε λίφτινγκ

Σε απόσπασμα από το κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών του 2009 που μετέδωσε το TMZ, η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων ότι είναι σωσίας του Άλαν Άλντα πριν πει: “Είμαι άντρας”.

“Είμαι τόσο οδυνηρά ανασφαλής. Είμαι στα πρόθυρα εμετού τώρα” είχε δηλώσει στην Τζουλιάνα Ράντσιτς. “Είμαι τόσο τρομοκρατημένη που είμαι εδώ”.

Η Fox είχε ακόμα δηλώσει στην Ράντσιτς: “Θέλω πραγματικά το στήθος της [Salma Hayek]”, για το οποίο είπε ότι είναι “εκπληκτικό” και ”τέλειο”, ενώ αναφερόμενη στον τότε σύντροφός της Μπράιαν Όστιν Γκριν, ο οποίος δεν την συνόδευσε στα βραβεία, είπε: “Δεν ήθελε να είναι ο συνοδός μου. Είναι άντρας, έχει εγωισμό. Νομίζω ότι μάλλον ασχολείται με τη μουσική. Δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει [να παραβρεθεί στα βραβεία]”.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη