Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

“Μαθήματα Τραπεζοκομίας” από το Θέατρο Versus

Η παράσταση «Μαθήματα Τραπεζοκομίας», ένα έργο της Μαρίνας Αρμεύτη ανεβαίνει στη σκηνή του Θέατρου Versus στη Λεμεσό μέσα στο Φεβρουάριο. 

Τα  «Μαθήματα Τραπεζοκομίας», λειτουργούν ως χώρος και χρόνος συνεύρεσης πέντε ατόμων κάτω από την εποπτεία της «καθηγήτριας τραπεζοκομίας». 

Στις συναντήσεις «πέφτουν στο τραπέζι» διάφορα προσωπικά θέματα τα οποία οι παρεβρισκόμενοι παρατηρούν με μια διεισδυτική ματιά που ξαφνιάζει. Η πλοκή εκτυλίσσεται απρόσμενα καθώς τα πρόσωπα βρίσκονται αντιμέτωπα με απρόβλεπτες καταστάσεις. 

Η εσωτερική τους σύγκρουση αλλά και η σύγκρουση με τα ίδια τα άτομα της ομάδας είναι αναπόφευκτη ενώ ταυτόχρονα φωτίζονται πτυχές του ανθρώπινου ψυχισμού, διαχρονικές και πανανθρώπινες. Καθώς η πλοκή οδηγείται στη λύση οι θεατές ανακαλύπτουν πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Οι συντελεστές της παράστασης είναι: Σκηνοθεσία: Μαρίνος Ανωγυριάτης, Σκηνικά / Κοστούμια: Σταύρος Αντωνόπουλος, Σχεδιασμός Φωτισμών: Αλεξάντερ Γιότοβιτς, Βοηθός Σκηνοθέτη: Ανδρέας Νέστωρος. Παίζουν οι ηθοποιοί:  Ερμίνα Κυριαζή, Χάρης Κκολός, Ελεάνα Παπαδοπούλο, Κωσταντίνος Γαβριήλ, Κωνσταντίνος Αλκιβιαδης και Έλενα Χειλέτη.

Ημερομηνίες παραστάσεων: 

Παραστάσεις: 19, 20, 21, 23, 24, 25, 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου, 2021.

Για πληροφορίες: 99395970, Θέατρο Versus, Λεμεσός www.theatroversus.com

Διάβασε ακόμη