Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Μάθαμε τι σημαίνουν τα σύμβολα στις ετικέτες του Zara

Σύμφωνα με μία fashion blogger, το τρίγωνο, ο κύκλος και το τετράγωνο πάνω στις ετικέτες του high street καταστήματος μας λένε ποιο size πρέπει να πάρουμε.

Της Νικόλ Ζένιου

Το αγαπημένο κατάστημα όλων των fashionistas πρόσφατα πρόσθεσε σύμβολα πάνω στις ετικέτες των ρούχων του τα οποία έχουν να κάνουν με την εφαρμογή του κάθε ρούχου και είναι ένδειξη για το αν χρειάζεται να πάρουμε μεγαλύτερο ή μικρότερο μέγεθος.

Σύμφωνα την fashion blogger Vanessa (@_vanessaedith), που ανάρτησε σχετικό video στο ΤikTok όπου μετράει 194,000 followers, κάθε σχήμα πάνω στις ετικέτες μας αποκαλύπτει τι size να πάρουμε. Τη τάση ακολούθησαν και άλλες bloggers που ανάρτησαν σχετικά videos. Την τάση ακολούθησαν και άλλες bloggers που ανάρτησαν σχετικά videos όπως το παρακάτω από την Daisy Woods.

Διάβασε ακόμη – Ενδιάμεσες εκπτώσεις: 20+1 κομμάτια που αξίζει να αποκτήσεις από Zara, H&M, και Mango μέχρι 30 ευρώ

Τα σχήματα:

Κύκλος: Η εφαρμογή είναι πιο loose, πιο μεγάλη, συνεπώς ίσως χρειαστεί να πάρεις ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που επιλέγεις συνήθως

Τρίγωνο: H εφαρμογή είναι πιο μικρή, πιο στενή από τα συνηθισμένα νούμερα και πιθανόν να χρειαστείς ένα νούμερο μεγαλύτερο

Τετράγωνο: H εφαρμογή είναι true to size, ανταποκρίνεται δηλαδή στα νούμερα με τον κλασικό τρόπο

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZARA Official (@zara)

Διάβασε ακόμη