Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Masti: Το νέο hot εστιατόριο της Λάρνακας έχει άρωμα Ινδίας

Μια νέα γαστρονομική πρόταση.

Μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία με πρωταγωνιστές τις πιο εξωτικές γεύσεις της Ινδίας απόλαυσαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι και οι εκπρόσωποι των media στο νέο εστιατόριο Masti, που άνοιξε τις πύλες του πρόσφατα. O υπέροχος χώρος του Masti, και η αύρα ξεχωριστών αρωμάτων, συνδυάστηκαν σε μια όμορφη βραδιά απολαυστικών γεύσεων.

Διάβασε ακόμη – Amber Dragon: Η νέα γαστρονομική πρόταση του City of Dreams

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μια συλλογή παραδοσιακών ινδικών πιάτων, σε μια μοναδικά συνδυασμένη προσέγγιση γεύσεων. Με τις πιο νόστιμες και πολύπλοκες γεύσεις αλλά και με πλούσιες αρωματικές επιλογές, το μενού του Masti υπόσχεται να ταξιδέψει τους ουρανίσκους μας σε πολύχρωμες γωνιές στην καρδιά της Ινδίας.

Ανάμεσα στις λαχταριστές δημιουργίες που απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι, τα διάσημα Κeema and Vegetable Samosas, τα εκλεκτά Lamp Seekh Kebab, και μια πλούσια ποικιλία από ζεστά και απολαυστικά Masala πιάτα που τους μετέφεραν απευθείας στις εξωτικές γεύσεις της Ινδίας.

Διάβασε ακόμη – 7+1 αυλές για μεζεδάκια στην Λευκωσία

Βρείτε το Masti Indian Bar & Restaurant στην Πιαλέ Πασά 8, στην Λάρνακα, και κάνετε τις κρατήσεις σας καλώντας στο 24333633. Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε το Μasti Cyprus σε Facebook και Instagram.

Διάβασε ακόμη