Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Μάσκα παραφίνης για χέρια και πόδια – Ποια είναι τα οφέλη της

Η αισθητικός και δημιουργός του Beauty Touch by Elena Milidoni σου εξηγεί τα οφέλη μιας μάσκας παραφίνης για χέρια και πόδια.

Η θεραπεία παραφίνης χεριών και ποδιών είναι πολύ σημαντική γιατί ενυδατώνει, προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση και τις φακίδες και δίνει ένα μεταξένιο αποτέλεσμα. Είναι πολύ ωραίο και σημαντικό μια γυναίκα να έχει όμορφα, απαλά και περιποιημένα χέρια.

Επίσης, η θεραπεία παραφίνης είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για προβληματικά νύχια και δέρμα, αλλά μπορεί να έχει και υγιεινό όφελος για τα νύχια, γιατί διατηρεί την ευελιξία τους και ενισχύει το δέρμα που τα περιβάλλει, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για την υγεία και την ανθεκτικότητα των δακτύλων.

Μπορείς με τον ίδιο τρόπο να περιποιηθείς τις περιοχές του αγκώνα και των γονάτων αν υπάρχει πρόβλημα ξηροδερμίας.

Διάβασε ακόμη – Θεραπείες προσώπου που συστήνονται το χειμώνα

Οι γιατροί έχουν ανακαλύψει ότι τα θεραπευτικά αποτελέσματα της παραφίνης μπορούν να διαρκέσουν αρκετές εβδομάδες περισσότερο από ότι άλλες θεραπείες θερμότητας.

Ένα μανικιούρ με παραφίνη, θα αφήσει τα χέρια με μια πολύ απαλή αίσθηση και θα δώσει σε κάθε πελάτη μια απολύτως χαλαρωτική εμπειρία. Η θεραπεία της παραφίνης είναι επίσης εξαιρετική για πελάτες του πεντικιούρ. Η θεραπεία  χαλαρώνει τα κουρασμένα πόδια, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και κάνει την εμπειρία του μασάζ ακόμα πιο αποτελεσματική. Για πελάτες που κάνουν θεραπείες προσώπου, η παραφίνη θα αφήσει το δέρμα τους απαλό και ενυδατωμένο, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει στην καλύτερη εισχώρηση των θεραπειών προσώπου μέσα στο δέρμα.

 

Ευχαριστίες στην αισθητικό και δημιουργό του Beauty Touch by Elena Milidoni, Instagram: @beautytouch_elenamilidoni, Facebook: Beauty Touch by Elena Milidoni, τηλ. 22 777702, email: [email protected]

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη