Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Marie Sophie Wilson: Tο 57χρονο μοντέλο που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Zara

Το μοντέλο έχει συνεργαστεί με διάσημους οίκους μόδας.

Η νέα καμπάνια του Zara κυκλοφόρησε πριν κάποιες ημέρες και μία εκ των πρωταγωνιστριών της είναι η Marie Sophie Wilson, το πρώτο μοντέλο που είναι άνω των 50 ετών. Συγκεκριμένα, η Marie Sophie Wilson είναι 57 χρονών και είναι ένα από τα πρόσωπα της Timeless συλλογής του high street brand.

Διάβασε ακόμη – Τα designer puffer jackets που φόρεσαν οι επώνυμοι και που θα τα βρεις

Συγκεκριμένα, η Marie Sophie Wilson εργάζεται ως μοντέλο τα τελευταία 36 χρόνια, ενώ έχει εργαστεί και ως σκηνοθέτης και παραγωγός. Έχει συνεργαστεί μάλιστα με τους Johnny Depp και Charlotte Gainsbourg στην ταινία “Happily Ever After”. Όσον αφορά στην πορεία της στον κόσμο της μόδας, το μοντέλο έχει συνεργαστεί με διάσημα ονόματα του χώρου όπως ο John Galliano και ο Azzedine Alaia. Στην έκθεση που πραγματοποιείται μάλιστα αυτή την περίοδο στο Azzedine Alaia Foundation μπορεί κανείς να ξεχωρίσει την Marie Sophie Wilson να ποζάρει στον φακό του Peter Lindberg, φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή. Το μοντέλο επίσης έχει ποζάρει για τους οίκους Lanvin και Fendi.

Η επιλογή της Marie Sophie Wilson για την καμπάνια δεν είναι φυσικά μία τυχαία επιλογή που έκανε το Zara. Το high street brand μόδας κάνει μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια, ώστε να υποστηρίξει το diversity μέσα από τις συλλογές του, επεκτείνοντας τα νούμερα των ρούχων, ενώ με την επιλογή ενός μοντέλου όπως η Marie Sophie Wilson καταφέρνει να στοχεύσει σε ένα διαφορετικό ηλικιακό target group.

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη