Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Marie-Chantal: Η ανάρτησή της για το βιβλίο του πρίγκιπα Harry που θα συζητηθεί

Η φωτογραφία της διάσημης επιχειρηματία που μοιράστηκε με τους followers της.

Το βιβλίο του πρίγκιπα Harry κυκλοφόρησε και οι αποκαλύψεις του ήδη έχουν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο κοινό. Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι που δεν είδαν θετικά την απόφαση του δούκα του Sussex να καταθέσει δημόσια την προσωπική του ζωή, εμπλέκοντας παράλληλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Τουλάχιστον αυτό έδειξε η πρόσφατη ανάρτηση της Marie-Chantal, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που θα μπορούσαμε να λάβουμε ως δηκτικό σχόλιο σχετικά με το θέμα.

Διάβασε ακόμη – Marie-Chantal: Η ανάρτησή της για το βιβλίο του πρίγκιπα Harry που θα συζητηθεί

Ειδικότερα, η σύζυγος του Παύλου Γλύξμπουργκ, ανέβασε στα στόρι της μία φωτογραφία για το βιβλίο του πρίγκιπα Harry. Όπως βλέπουμε, πρόκειται για μια εικόνα βιτρίνας βιβλιοπωλείου στο οποίο έχουν τοποθετηθεί διάφορα αντίτυπα του νέου βιβλίου του δούκα του Sussex, “Spare” (“Ρεζέρβα”). Το αστείο, όμως, είναι ότι μαζί με αυτά είναι εκτίθενται και τα αντίτυπα του βιβλίου “Πώς να σκοτώσεις την οικογένειά σου”, αποδεικνύοντας πως το βιβλιοπωλείο έχει κάνει καλό μάρκετινγκ.

Διάβασε ακόμη – Royal style: Η εμφάνιση της Marie-Chantal και της κόρης της, Μαρίας Ολυμπίας

Αναμφίβολα, η Marie-Chantal ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία με χιούμορ, ωστόσο πιθανολογούμε πως η άποψή της είναι πως ο πρίγκιπας Harry ίσως δεν έπρεπε να προχωρήσει σε αυτή την απόφαση, δεδομένης της σχέσης της οικογένειάς της με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Ο πρίγκιπας Harry στο βιβλίο του αναφέρεται στη σχέση του με τον αδερφό του και τον μπαμπά του, την απώλεια της μητέρας του αλλά και τη ζωή του με τη Meghan Markle όταν ζούσαν στο Παλάτι.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: Instagram/ @mariechantal22

Διάβασε ακόμη