Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Mariah Carey: Ξέχασε τους στίχους του “Auld Lang Syne” (video)

Και το ανάρτησε στα social media

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια δημοσίευσε ένα video, στο οποίο εμφανίζεται να τραγουδά το “Auld Lang Syne” με αφορμή τον ερχομό του 2021, αλλά υπήρξε ένα πρόβλημα – δεν γνωρίζει τους στίχους.

 Στο βίντεο η τραγουδίστρια του “All I Want for Christmas is You” φοράει ένα λαμπερό φόρεμα και είναι περιτριγυρισμένη από χιόνια. Τραγουδά μια a capella έκδοση του τραγουδιού, αλλά σταματά και παραδέχεται: “Δεν ξέρω πώς πηγαίνει… και δεν μπορούσα ποτέ να το προφέρω σωστά”. Το video της Mariah Carey κλείνει με το μήνυμα: “Σας αγαπώ! Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! Ας ελπίσουμε για καλύτερες, καλύτερες μέρες, το 2021 και στη συνέχεια”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Το τραγούδι προέρχεται από ένα ποίημα του 1788, του εθνικού ποιητή της Σκωτίας, Ρόμπερτ Μπερνς, στο οποίο έχει προστεθεί παραδοσιακός λαϊκός ρυθμός. Η φράση “for auld lang syne” αντιστοιχεί σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Independent στο “όπως τον παλιό καιρό”. Είναι ένα ποίημα που καλεί στη διατήρηση των παλαιότερων, αγαπημένων μας φιλιών. Συνδέεται με τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, μία περίοδο που οι άνθρωποι συναντιούνται για να θυμηθούν τις παλιές χαρές και θλίψεις, ειδικά εκείνες που πέρασαν μαζί ο ένας παρέα με τον άλλον.

Πηγή: ΑΠΕ

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη