Μαρία Ολυμπία: Με φόρεμα στο χρώμα τάση της σεζόν

Είναι ιδανικό εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο.

Το καλοκαίρι είναι αδιαμφισβήτητα η εποχή όπου λαμβάνουμε τα περισσότερα προσκλητήρια για γάμους και βαφτίσεις από γνωστούς, φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Κάθε μυστήριο και κάθε δεξίωση είναι ξεχωριστή περίσταση όπου και ένα διαφορετικού στιλ dress code απαιτείται από εμάς. Όσο περισσότερο μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού τόσο περισσότεροι γάμοι πραγματοποιούνται σε νησιά ή παραθαλάσσιες τοποθεσίες δίνοντας μας τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τα πιο καλοκαιρινά μας σύνολα.

Διάβασε ακόμη – Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Φόρεσε το φόρεμα τάση για το καλοκαίρι

Και ενώ μπορεί το λευκό χρώμα να είναι το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε τη λέξη καλοκαίρι, ο άγραφος κανόνας που μας δεσμεύει να μην φορέσουμε λευκό ως καλεσμένες σε γάμο μας προσανατολίζει προς άλλη χρωματική κατεύθυνση για το look μας. Και ενώ οι επιλογές της χρωματικής παλέτας είναι αρκετές, κάποια χρώματα είναι περισσότερο ταιριαστά για την περίσταση, όπως το κίτρινο χρώμα στις περισσότερες αποχρώσεις του όπως απαλό κίτρινο, έντονο κίτρινο, lemon yellow ή butter yellow, ένα από τα πιο hot color trends του καλοκαιριού.

Διάβασε ακόμη – Μαρία – Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Το τολμηρό look που επέλεξε

Το ιδιαίτερο αυτό χρώμα επέλεξε η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ στην εμφάνιση της στο Royal Ascot. Η Μαρία Ολυμπία εμφανίστηκε με ένα maxi φόρεμα σε lemon yellow απόχρωση του brand Emilia Wickstead και ολοκλήρωσε το look της με sling back pumps.

Δες την εμφάνισή της:

Πηγή:missbloom.gr

Διάβασε ακόμη