Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Maria Menounos: Θα γίνει σύντομα μανούλα!

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι περιμένει παιδιά μέσα από την εκπομπή της “Better Together”.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους περνάνε τόσο η Maria Menounos όσο και ο σύζυγός της, Keven Undergaro καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους τα παιδάκια τους.

Η ελληνο-αμερικανίδα παρουσιάστρια πάντα ήθελε να γίνει μητέρα αλλά έπειτα από τις δυσκολίες που προέκυψαν μετά την εγχείρηση για την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι της το 2017, έπρεπε να συμβουλευτεί τους γιατρούς της για το αν μπορεί να μείνει έγκυος.

Ωστόσο, το ζευγάρι πήρε την απόφαση ότι θα αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, και σύμφωνα με την ίδια, αυτό φαίνεται πως έχει ήδη δρομολογηθεί. Συγκεκριμένα, στο πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής της “Better Together”, η Maria Menounos αποκάλυψε ότι σκέφτονται με τον Keven να μετακομίσουν στο Nashville από το Los Angeles “για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους” σ’ ένα πιο φιλικό περιβάλλουν για οικογένειες.

Συγκεκριμένα, είπε: “Σίγουρα σκεφτόμαστε να το κάνουμε, ιδίως τώρα που θα αποκτήσουμε παιδιά. Θέλουμε να τα μεγαλώσουμε κάπου που θα υπάρχουν κι άλλα παιδιά για να παίζουν στη γειτονιά και δεν θα νιώθουμε φόβο. Το L.A. δεν το έχει αυτό”. Και πρόσθεσε: “Σ’ αυτή τη φάση με παιδιά στη ζωή μας, θέλω κάτι διαφορετικό… νομίζω ότι το Nashville είναι μια καλή επιλογή”.

Σε προηγούμενο επεισόδιο της εκπομπής της, η παρουσιάστρια είχε αφήσει κι άλλο υπονοούμενο για τα παιδιά που περιμένουν με τον σύζυγό της. Μιλώντας για τη μάχη της μητέρας της Λίτσας με τον καρκίνο, αλλά και το γεγονός ότι κόλλησε Covid -19, μετέφερε τα εξής λόγια που είπε στη μητέρα της για να της δώσει κουράγιο: “Πρέπει να φανείς δυνατή, να κάνεις κουράγιο, έρχονται τα εγγόνια σου, θα εμφανιστούν όπου να’ ναι– καλά, σίγουρα μέχρι του χρόνου”. Και πρόσθεσε:  “Θα σας έλεγα περίπου πότε, αλλά δεν θέλω ακόμα να το αποκαλύψω”.

Φωτογραφίες: EPA

Διάβασε ακόμη