Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Maria Menounos: Τα αδημοσίευτα στιγμιότυπα από τον ονειρεμένο γάμο της

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια τίμησε το #throwbackthursday του Instagram με αφορμή την επέτειο του γάμου της.

Η Maria Menounos γιόρτασε τα 3 χρόνια γάμου της με τον σύζυγό της, Keven Undergaro, με τον οποίο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη γενέτειρά της και πιο συγκεκριμένα στο Άκοβο Αρκαδίας ενώπιον συγγενών και φίλων.

Για την επέτειο του γάμου της, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ανήρτησε στιγμιότυπα από την ξεχωριστή της ημέρα, εξηγώντας πως το ζευγάρι ήθελε να έχει 4 κουμπάρους. Ειδικότερα, η Menounos ανέβασε διάφορα βίντεο με τον πατέρα της και τη μητέρα της, την οποία έχασε πριν από λίγους μήνες ύστερα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε:“Αν μπορούσα να ξαναζήσω οποιαδήποτε μέρα στη ζωή μου, θα ήταν ο γάμος μου στο Άκοβο στην Ελλάδα. Πήρε μόνο 20 χρόνια για να το κάνουμε. Και το γεγονός πως και οι δυο μου γονείς είχαν τη δυνατότητα να είναι εκεί και να γιορτάσουν και να βιώσουν την εμπειρία, σημαίνει τα πάντα για μένα. Είμαι για πάντα ευγνώμων για όλους τους κουμπάρους μας Σωτήρη, Δημήτρη, Μαριέττα, Λέοντα (η δική μας βερσιόν του best man/maid of honor – και ναι θέλαμε για όλα όσα έκαναν για να δημιουργήσουν την πιο ξεχωριστή ημέρα”.

Η ίδια προς το τέλος, αφού ευχήθηκε στον σύζυγό της χρόνια πολλά, αναφέρθηκε, επίσης, στην απουσία της μητέρα της λέγοντας πως: “αν αναρωτιέστε τι μου ψιθύρισε η μαμά μου στα ελληνικά, μου είπε πως αν τη δω να κλαίει, είναι δάκρυα χαράς. Δύσκολο να το βλέπω τώρα όμως είμαι ευγνώμων που μοιραστήκαμε αυτή τη στιγμή”.

Το ζευγάρι πέρα από τη θρησκευτική τελετή στην Ελλάδα, είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2017 on camera με τον παρουσιαστή Steve Harvey να έχει το ρόλο του τελετάρχη στο γάμο τους. 

Πηγή: Madame Figaro 

Διάβασε ακόμη