Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Margot Robbie: Η μεγάλη αλλαγή στο μήκος των μαλλιών της

Ένα κούρεμα που ανήκει στις top τάσεις της χρονιάς.

Άλλη μια ηθοποιός που αποφάσισε να υιοθετήσει ένα κούρεμα που σπάνια βλέπουμε πάνω της. Ο λόγος για τη Margot Robbie, που έκοψε τα μαλλιά της σε ένα μακρύ καρέ cut, αφήνοντας (οριστικά;) πίσω της την Barbie era και τα ρετρό & girly χτενίσματα που τόσο πολύ θύμιζαν την αγαπημένη μας κούκλα. 

Διάβασε ακόμη – H DIY overnight mask που χρησιμοποιούν οι Κορεάτισσες για dewy εφέ στο πρόσωπο

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός λάνσαρε το lob σε ενιαίο μήκος μέχρι λίγο κάτω από τους ώμους και με ελαφρύ φιλάρισμα στις άκρες, ώστε να διατηρείται ο σύγχρονος χαρακτήρας στην κουπ. Μάλιστα, δεν φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί κάποια ιδιαίτερη τεχνική, αφού το κόψιμο δείχνει πολύ απλό και clean-cut. Επίσης, η Margot Robbie αποχωρίστηκε το χαρακτηριστικό barbie blonde χρώμα για το δικό της, πιο φυσικό ξανθό που δένει απόλυτα με τα χαρακτηριστικά της.

Διάβασε ακόμη – Η Κλέλια Γιασεμίδου σου προτείνει ένα κομψό χτένισμα για το γραφείο

Αν μας ρωτάς, πρόκειται για το ιδανικό κούρεμα αν αναζητάς πώς θα ανανεώσεις τα μαλλιά σου ενόψει καλοκαιριού αλλά και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν ήδη από τώρα. Επίσης, είναι τέλειο αν δεν θες να κόψεις πολύ μήκος, θες όμως να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου που θα κάνει αίσθηση.

Δες το νέο κούρεμα της Margot Robbie:

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: CNA

Διάβασε ακόμη