Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Margot Robbie: Η δήλωση της ηθοποιού για τον ορισμό της “σεξουαλικής παρενόχλησης” που δεν γνώριζε

Δεν ήξερα τον ορισμό της σεξουαλικής παρενόχλησης και αυτό είναι σοκαριστικό”.

Η Margot Robbie μίλησε για τον ρόλο της στην ταινία “Bombshell” του 2019 που παρουσιάζει την ιστορία των γυναικών που αποκάλυψαν τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις από τον CEO των Fox News, Roger Alies.

Η 32χρονη ηθοποιός κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “Life in Pictures” των BAFTA αποκάλυψε ότι πριν τον ρόλο της στην ταινία δεν γνώριζε ακριβώς τι περιλαμβάνει ο όρος “σεξουαλική παρενόχληση”. “Συνειδητοποίησα ότι σαν άτομο με μια θέση στη βιομηχανία, οικονομικά ανεξάρτητη και αυτάρκης, δεν ήξερα τον ορισμό της σεξουαλικής παρενόχλησης και αυτό είναι σοκαριστικό” είπε η σταρ.

Διάβασε ακόμη – Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία της Margot Robbie ως “Barbie”

Η Robbie δήλωσε ότι είναι τρομακτικό που γνώριζε τόσα λίγα πράγματα για το θέμα και πως η ταινία της έμαθε πως η σεξουαλική παρενόχληση “ανθίζει στις γκρι περιοχές” που άνθρωποι σαν τον “Roger Alies και τον Harvey Weinstein εκμεταλλεύονται”. Όπως είπε “η κατάσταση δεν είναι άσπρο ή μαύρο”.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Robbie είχε μιλήσει για το γεγονός ότι προτιμά ρόλους που την εξελίσσουν και την προκαλούν, ακόμα και σωματικά, όπως είχε συμβεί στην περίπτωση του “I, Tonya”. “Είμαι μαζοχίστρια” είχε πει τότε εξηγώντας πως όσο κι αν την εξουθενώνει ένας ρόλος ή την τρομάζει πάντα “βρίσκω μια πέμπτη ταχύτητα” για να ανταπεξέλθει.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: CNA

Διάβασε ακόμη