Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Madame Figaro x Canvag: Η ηλεκτρονική έκδοση της Madame Figaro γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας

Με μία συνεργασία με το κυπριακό brand Canvag.

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της www.mfportal.primetel.cloud, αλλά και την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου, η Madame Figaro συνεργάζεται με το κυπριακό brand Canvag για τον σχεδιασμό μίας συλλεκτικής, οικολογικής και fashionable τσάντας φτιαγμένης από καμβά. Η τσάντα φέρει τη λέξη-σύμβολο «Femme», με έμπνευση τη σύγχρονη έννοια της θηλυκότητας.

Η  Madame Figaro είναι το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου που εδώ και 17 χρόνια αποθεώνει, μέσα από τις σελίδες του τη γυναίκα. Και από τις σελίδες η αποθέωση περνάει σε κάθε δράση του περιοδικού. Από τα βραβεία Madame Figaro μέχρι τις θεματικές και τα αφιερώματα, την επιβραβεύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο για όλα όσα έχει καταφέρει μέσα από τα χρόνια.

Για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας λοιπόν, η Madame Figaro στοχεύει στο να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα, αυτό της δύναμης του να αισθάνεσαι και του να είσαι γυναίκα. Η έννοια της θηλυκότητας σήμερα δεν αποτυπώνεται σε μία συγκεκριμένη ταυτότητα αλλά στην ταυτότητα που επιλέγεις εσύ. Αυτός είναι και ο λόγος που γεννήθηκε η ιδέα της συνεργασίας με το brand Canvag, που ασπάζεται την ίδια φιλοσοφία του genderneutral. Ένα brand που έχει ως επίκεντρο του τη τσάντα ως τρόπο έκφρασης μέσα από τις λέξεις-σύμβολα που χρησιμοποιεί σε κάθε δημιουργία του ως μέρος της ταυτότητας του.

Η συλλεκτική τσάντα που δημιουργήθηκε είναι σε γκρι απόχρωση καθώς το γκρίζο είναι ένα ουδέτερο χρώμα, ενώ η λέξη «Femme» είναι κεντημένη σε τέσσερις διαφορετικές gender-neutral αποχρώσεις. Είναι φτιαγμένη για να συνοδεύσει τις γυναίκες σε όλες τις στιγμές της καθημερινότητας τους.

Η συνεργασία Madame Figaro x Canvag γιορτάζει τη σύγχρονη θηλυκότητα και στοχεύει στην αποδόμηση των έμφυλων στερεοτύπων για τον ρόλο αλλά και τη σημασία της γυναίκας σήμερα.

H Μadame Figaro γιορτάζει εσένα, που υπερβαίνεις καθημερινά τον εαυτό σου.

«Νιώθεις γυναίκα. Είσαι γυναίκα.»

Χρόνια πολλά!

#mffemme #madamefigaroxcanvag

Διάβασε ακόμη