Μadame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2024: Συνεχίζεται η ψηφοφορία

Οι 3 τρόποι που μπορείς να ψηφίσεις.

Τα τελευταία 19 χρόνια ο θεσμός Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς επιβραβεύει, αναδεικνύει και τιμά τις γυναίκες της Κύπρου. Τις γυναίκες που με την προσφορά, την αφοσίωση, την καινοτομία, την εφευρετικότητα, το ταλέντο και όλα όσα συνθέτουν την πολύπλευρη προσωπικότητα τους, άφησαν και συνεχίζουν να αφήνουν το δικό τους στίγμα, η κάθε μία στον τομέα της.

Τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2024, που παρουσιάζει η Estée Lauder, έχουν ως στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών που διέπρεψαν, ξεχώρισαν, τόλμησαν, πέτυχαν και που έγιναν πηγή έμπνευσης.

Όπως κάθε χρόνο η Madame Figaro, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για το σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές 5 υποψήφιες σε κάθε κατηγορία.

9 κατηγορίες, 45 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2024: ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά, Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία, Dove Αθλήτρια, Ecommbx Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας, Answear Fashion & Jewellery Designer, Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός, Μουσικός, Ηθοποιός και Δημιουργός.

Η εξεταζόμενη περίοδος αφορούσε τον Φεβρουάριο 2023 μέχρι τον Μάρτιο 2024.

To κοινό έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει ενεργά στην επιλογή των Madame Figaro Γυναικών της Χρονιάς 2024 που παρουσιάζει η Estée Lauder, στην ανάδειξη των πρώτων ανάμεσα στις ίσες και να τις τιμήσει με τη ψήφο του.

Η ψηφοφορία έχει ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου 2024.

Οι τρόποι ψηφοφορίας είναι τρεις: μέσω τηλεφώνου, SMS και διαδικτυακά στο https://awards.madamefigaro.cy/ και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας είστε εσείς.

Για 19η χρονιά, μπορείτε με την ψήφο σας να αναδείξετε και να επιβραβεύσετε για τη πορεία και το έργο τους, τις Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2024, που παρουσιάζει η ESTÉE LAUDER.

ΨΉΦΙΣΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΤΗΓΟΡΊΕΣ

Οι απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας θα είστε εσείς, το αναγνωστικό κοινό της Madame Figaro.

#1. ΨΗΦΙΣΕ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Κάνε κλικ στο banner των Madame Figaro Awards στο www.madamefigaro.cy ή ψήφισε ηλεκτρονικά στο https://awards.madamefigaro.cy/

#2. ΨΗΦΙΣΕ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Επέλεξε την κατηγορία στην οποία θέλεις να ψηφίσεις και τηλεφώνησε* στον αντίστοιχο αριθμό. Στη συνέχεια, το μήνυμα στον τηλεφωνητή θα σε καθοδηγήσει για το πώς θα ψηφίσεις. Το δικαίωμα ψήφου είναι μόνο μια φορά σε κάθε κατηγορία.

900 31 051 – ANSWEAR Fashion & Jewellery Designer

900 31 052 – Μουσικός

900 31 053 – Ηθοποιός

900 31 054 – Δημιουργός

900 31 055 – DOVE Αθλήτρια

900 31 056 – Επιστήμονας / Ακαδημαϊκός

900 31 057 – ECOMMBX Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας

900 31 058 – ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά

900 31 059 – ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Καινοτομία

3. ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ SMS

Στείλε SMS* στο 5588, γράφοντας τον κωδικό της κατηγορίας, στην οποία επιθυμείς να ψηφίσεις (πχ. MF1) και αμέσως (χωρίς κενό), τον αριθμό που αντιστοιχεί στην υποψήφια της επιλογής σου, κενό και το ονοματεπώνυμο σου. Μπορείς να βρεις τους αριθμούς που αντιστοιχούν στη κάθε υποψήφια στο www.madamefigaro.cy

MF1 (ANSWEAR Fashion & Jewellery Designer)

MF2 (Μουσικός)

MF3 (Ηθοποιός)

MF4 (Δημιουργός)

MF5 (DOVE Αθλήτρια)

MF6 (Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός)

MF7 (ECOMMBX Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας)

MF8 (ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά)

MF9 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Καινοτομία)

* Χρεώσεις (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) – Netsmart

Ανά κλήση: από σταθερό €1.02 και από κινητό €1.10

Ανά SMS: €1.02

Όροι και Προϋποθέσεις της διαδικασίας ψηφοφορίας στο www.madamefigaro.cy ή στο https://awards.madamefigaro.cy/

H τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2024, που παρουσιάζει η Estée Lauder, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου 2024, σε μια λαμπερή εκδήλωση. Όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία, η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: ESTÉE LAUDER

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ: DOVE

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ: ECOMMBX

ΧΟΡΗΓΟΣ FASHION & JEWELLERY DESIGNER: ANSWEAR

ΧΟΡΗΓΟΙ: LEXUS CYPRUS, BEAUTYLINE, KERASTASE, WHISPERRING ANGEL, SPLENDID EVENTS

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ INTERCOLLEGE

OFFICIAL TICKETING PARTNER: SoldOut Tickets

Διάβασε ακόμη