Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Love is in the air: Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί

Το ζευγάρι ανήρτησε τρυφερές φωτογραφίες από πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση.

Από τη στιγμή που πήραν την απόφαση να λανσάρουν στο κοινό ένα πιο προσωπικό προφίλ, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William θέλουν να μας πείσουν πως είναι όπως ένα οποιοδήποτε ζευγάρι σαν όλα τα άλλα. Αγνοώντας το πρωτόκολλο και εκφράζοντας την άποψή τους πάνω σε καίρια θέματα, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge “έκλεψαν” ίσως μία σελίδα από το επιτυχημένο manual του αντίπαλου δέους Meghan-Harry, οι οποίοι έχουν γίνει experts στο πώς να κάνουν τον κόσμο να ταυτίζεται μαζί τους.

Έτσι, πάνω σε αυτή τη βάση, το ζευγάρι ανήρτησε στους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media, κάποιες backstage φωτογραφίες από την πρόσφατη εμφάνισή τους στην εκδήλωση για την απονομή των Earthshot Prize βραβείων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι ασπρόμαυρες λήψεις που μοιράστηκαν ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge απεικόνιζαν τους ίδιους να διασκεδάζουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αλλά και της προετοιμασίας λίγο πριν ανεβούν στη σκηνή για να εκφωνήσουν τον λόγο τους. Μάλιστα, η τελευταία φωτογραφία που ανέβασαν ήταν ίσως η πιο τρυφερή, χάρη στην κίνηση από μεριάς της Kate Middleton, η οποία προστατευτικά είχε περάσει το χέρι της στη μέση του πρίγκιπα William.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει 3 παιδιά, έκλεισε φέτος δέκα χρόνια γάμου, αναρτώντας κάποια σπάνια φωτογραφικά πορτρέτα, με τους δύο συζύγους να είναι αρκετά στοργικοί, κάτι που μέχρι πρόσφατα απέφευγαν σε δημόσιες εμφανίσεις τους, βάσει πρωτοκόλλου.

Απ’ό,τι φαίνεται, όμως, οι μελλοντικοί διάδοχοι έχουν αλλάξει τακτική, καταλαβαίνοντας πως οι εκφράσεις της αγάπης τους ανεβάζουν τα νούμερα της δημοτικότητάς τους, κάτι που η βασιλεία το χρειάζεται ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη