Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Louisa Ballou: Η νέα εμμονή των fashion girls

Πώς να φορέσεις το hot brand με τις sexy, body-conscious δημιουργίες.

Της Νικόλ Ζένιου

Υπάρχει λόγος που τα πιο hot style icons στον κόσμο όπως η Bella Hadid, η Dua Lipa και η Kendall Jenner λατρεύουν το hot brand της σχεδιάστριας Louisa Ballou. Ένα brand που δημιουργήθηκε το 2018 με σκοπό να προσφέρει resortwear που να αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα και να χαρίζουν αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, θηλυκότητα και αίσθηση της ελευθερίας στη γυναίκα που τα φοράει.

Mεγαλωμένη στη παραλιακή πόλη Charleston της South Carolina, οι δημιουργίες της σχεδιάστριας είναι εμπνευσμένες από τη δύναμη της φύσης, την τέχνη, το design και τη λογοτεχνία.

Διάβασε ακόμη – Το chic double denim look της Μαρίας Ιωάννου

Η συλλογή της για τη σεζόν SS22 με τίτλο “Odyssey” είναι μία ωδή στη θάλασσα και τον ουρανό. H Βallou εμπνεύστηκε από τις πανοραμικές φωτογραφίες του Αμερικανού γλύπτη John Chamberlain, τα τοπία του Βρετανού καλλιτέχνη Tom Hammick και τις βαθιές αποχρώσεις στις ταινίες του σκηνοθέτη Stanley Kubrick. “Το βαθύ μπλε της θάλασσας, καθώς επίσης και το φωτεινό ροζ και το πορτοκαλί πρωταγωνιστούν στα prints αυτής της συλλογής,” εξηγεί η Ballou.  

Οι SS22 δημιουργίες της δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την κυπριακή αγορά και τρία κορίτσια της μόδας τις έχουν ήδη φορέσει στις summer εμφανίσεις τους.

Ακολουθούν τα fashionable Louisa Ballou looks που δημιούργησαν:

Άντρεα Ιωάννου

Βικτώρια Ιωάννου

Έβελυν Καζαντζόγλου

Διάβασε ακόμη