Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Louis Vuitton X Urs Fischer: Η νέα fashion συνεργασία που εντυπωσιάζει

Ο oίκος Louis Vuitton συναντιέται δημιουργικά με τον Ελβετό καλλιτέχνη Url Fischer και το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι παιχνιδιάρικο.

Η συλλογή Louis Vuitton X Urs Fischer προέκυψε από τη συνεργασία του γαλλικού οίκου με τον καλλιτέχνη Url Fischer ο οποίος ανέλαβε να εφαρμόσει το τολμηρό, δημιουργικό όραμά του σε μια σειρά από δερμάτινα είδη, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Ο Ελβετός καλλιτέχνης “έπαιξε” με τα λουλούδια του κλασικού Monogram print του Louis Vuitton και τα αρχικά LV δημιουργώντας νέα σχέδια σχολαστικά φτιαγμένα ώστε να ταιριάζουν σε κάθε συγκεκριμένο προϊόν της συλλογής, προσαρμόζοντας κάθε φορά το μέγεθος, την προοπτική, το χρώμα και την τεχνική εφαρμογής.

Διαθέσιμο σε δύο χρώματα, μαύρο-κόκκινο και μαύρο-άσπρο, το νέο Monogram είναι το βασικό διακοσμητικό μοτίβο σε όλα τα κομμάτια της σειράς που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εφτά special edition τσάντες και ένα κομψό beauty case, παπούτσια, μπουφάν, κολάν, φορέματα και φουλάρια. 

Η  “Louis Vuitton x Urs Fischer” είναι η τέλεια ευκαιρία για να ανακαλύψεις το δημιουργικό κόσμο του Urs Fischer ενώ αποτυπώνει για άλλη μία φορά τη σταθερή δέσμευση του οίκου στην υπηρεσία της τέχνης.

Δες κάποια χαρακτηριστικά items από την συλλογή στην πιο κάτω gallery:

Πηγή: Μadame Figaro

Φωτογραφίες: louisvuitton.com

Διάβασε ακόμη