Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Λώρια Χατζηγεωργίου: Βρέθηκε σε ένα από τα πιο περίφημα εστιατόρια του Λονδίνου

Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη χειμερινή απόδραση στην βρετανική πρωτεύουσα.

Της Νικόλ Ζένιου

Αυτή τη περίοδο αρκετοί επώνυμοι από τη κοσμική ζωή του νησιού ταξιδεύουν στο εξωτερικό πραγματοποιώντας τις χειμερινές τους αποδράσεις σε ατμοσφαιρικές πόλεις.

Ανάμεσά τους, και μία από τις αγαπημένες μας γυναίκες της μόδας, η Λώρια Χατζηγεωργίου, η οποία βρέθηκε πρόσφατα στο Λονδίνο, το οποίο επισκέπτεται συχνά και εμείς ξεχωρίσαμε τα fashionable στιγμιότυπα που μοιράστηκε μαζί μας.

Διάβασε ακόμη – Έμιλυ Γιολίτη – Χρύσανθος Τσουρούλλης: Η χειμερινή απόδραση στη Λισαβόνα

Διάβασε ακόμη – Άννα Χατζηγρηγορίου: Το ταξιδιωτικό της στυλ στο Παρίσι

Κατά την παραμονή της εκεί, επισκέφθηκε και ένα περίφημο εστιατόριο στο Mayfair του Λονδίνου με μοναδική αισθητική, το Bacchanalia. Πρόκειται για ένα μαγικό ελληνικό και ιταλικό υπερπολυτελές εστιατόριο το οποίο άνοιξε τέλη Νοεμβρίου. Η αρχαιοελληνική και ρωμαϊκή διακόσμηση περιλαμβάνει  και αγάλματα του Damien Hirst και τοιχογραφίες ανεκτίμητης αξίας που χρονολογούνται.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα στιγμιότυπα από την επίσκεψη της Λώριας η οποία φόρεσε ένα εντυπωσιακό και σοφιστικέ σύνολο το οποίο αποτελείται από ένα maxi φόρεμα με πλισέ λεπτομέρεια που άρμοζε στη περίσταση, για δείπνο στο Bacchanalia.

Ακολουθούν οι εικόνες που μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το πολυτελές εστιατόριο αλλά και από τη χειμερινή της απόδραση στο Λονδίνο.

Διάβασε ακόμη