Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Lily Collins: Οι νέες δηλώσεις της για το “Emily in Paris”

Τι αλλάζει στη σειρά-φαινόμενο, που επιστρέφει σύντομα στο Netflix.

Και αφού το teaser trailer της δεύτερης σεζόν της σειράς “Emily in Paris” μάς έκανε να ανυπομονούμε ακόμα πιο πολύ για την επιστροφή της πιο επιτυχημένης κομεντί σειράς του Netflix, η πρωταγωνίστρια Lily Collins μίλησε για τις αλλαγές στη δεύτερη σεζόν και την συμπερίληψη που θα εντοπίσουμε στις οθόνες μας.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εμφανίστηκε στο εξώφυλλο γνωστού γυναικείου περιοδικού και αναφέρθηκε στη δεύτερη σεζόν του σόου στο οποίο πρωταγωνιστεί, που κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου.

Διάβασε ακόμη – Emily in Paris: Η Lily Collins με ονειρική δημιουργία Έλληνα σχεδιαστή (εικόνες)

“Για εμένα ως Emily, αλλά και ως παραγωγός του σόου, μετά την πρώτη σεζόν, αφουγκραζόμενη τις σκέψεις, τις ανησυχίες, τις ερωτήσεις, τις προτιμήσεις, τη δυσαρέσκεια και τα συναισθήματα του κόσμου, υπήρχαν κάποια πράγματα που μίλησαν στην εποχή που ζούμε και στο τι είναι σωστό, ηθικό και αποδεκτό και πρέπει να γίνει. Και αυτό ήταν κάτι για το οποίο ένιωσα παθιασμένη. Όλοι πίστεψαν στα ίδια πράγματα”, δήλωσε η Collins, αναφερόμενη και στους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς.

Επιπλέον, η ίδια θεώρησε αναγκαίο το να υπάρχει διαφορετικότητα και συμπερίληψη εμπρός και πίσω από τις κάμερες, κάτι για το οποίο το σόου έλαβε αρνητική κριτική εξαιτίας της έλλειψης αυτών των χαρακτηριστικών, σε συνδυασμό με τα κλισέ για το Παρίσι. “Το να προσλαμβάνεις νέους ανθρώπους μπροστά από την κάμερα, δίνοντας επίσης νέες ιστορίες σε διαφορετικούς χαρακτήρες, ήταν κάτι πολύ σημαντικό”, πρόσθεσε η κόρη του Phil Collins, ο οποίος πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του.

Φυσικά, η πρωταγωνίστρια συνέκρινε τα δύο γυρίσματα της πρώτης και της δεύτερης σεζόν, εντοπίζοντας το πόσο διαφορετικά ήταν, δεδομένων των περιορισμών που υπήρχαν λόγω κορονοϊού. Από την άλλη, η ίδια είχε την ευκαιρία να εξερευνήσει περισσότερο το Παρίσι και να γίνει μέρος της πόλης, κάτι που λάτρεψε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της παραγωγής της δεύτερης σεζόν.

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη