Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Laser Λιποαναρρόφηση SmartLipo: Η θεραπεία που νικά το τοπικό πάχος και σμιλεύει την κυτταρίτιδα

Με μόνο μια συνεδρία τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και το σημαντικότερο, μόνιμα.

Η ισορροπημένη διατροφή και η φυσική άσκηση είναι προϋπόθεση για να διατηρηθεί το σώμα καλλίγραμμο. Τι συμβαίνει όμως όταν, παρά τις προσπάθειές σου, το επίμονο τοπικό πάχος και η όψη φλοιού πορτοκαλιού κάνουν αισθητή την παρουσία τους;

Τη λύση δίνει η επιστήμη και ακούει στο όνομα Laser Λιποαναρρόφηση SmartLipo. Όπως μας εξηγεί η Δερματολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα: “Πρόκειται για μια σύγχρονη και πρωτοποριακή μέθοδο αναίμακτης λιποαναρρόφησης με λέιζερ, που πραγματοποιείται σε συνθήκες ιατρείου – κλινικής, με τοπική αναισθησία. Δεν απαιτούνται τομές και ράμματα, γεγονός που επιτρέπει την άμεση επιστροφή του ασθενούς στις δραστηριότητές του. Χρειάζεται μόνο μία συνεδρία και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και το σημαντικότερο, μόνιμα”.

Διάβασε ακόμη – Με αυτή τη θεραπεία τo 2023 το πρόσωπο σου θα λάμπει από ομορφιά

Η Laser Λιποαναρρόφηση SmartLipo είναι η εξέλιξη της κλασικής τεχνικής που συνδυάζει τη χρήση ειδικού Laser ND-YAG για τη ρευστοποίηση των λιποκυττάρων με την αναρρόφηση μέσω μικροκάνουλας. Είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία κατά την οποία το λέιζερ λιώνει τα λιποκύτταρα, τα οποία, στη συνέχεια, απομακρύνονται ρευστοποιημένα από το σώμα μέσω ειδικής κάνουλας. Η μέθοδος επιτυγχάνει και σύσφιγξη της περιοχής καθώς ενισχύει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, δίνοντας θεαματικά αποτελέσματα και στην κυτταρίτιδα.

Εγγυάται να σε απαλλάξει οριστικά από τα “ψωμάκια” και το συσσωρευμένο λίπος της κοιλιάς, των γλουτών, των μηρών, των γαμπών και των άλλων περιοχών όπου το λίπος αντιστέκεται στην ισορροπημένη διατροφή και άσκηση. Σημαντικό πλεονέκτημα της θεραπείας είναι ότι η διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί και σε δύσκολα σημεία, όπως τα γόνατα και το διπλοσάγονο.

Διάβασε ακόμη – Botox ή δηλητήριο από μέλισσες; Ποιο καταπολεμά καλύτερα τις ρυτίδες

Αν και τα λιποκύτταρα που έχουν αφαιρεθεί δεν αναγεννούνται σε εκείνη την περιοχή, θα πρέπει να συνεχίσεις να προσέχεις τη διατροφή σου και να άσκησε καθώς η προσθήκη βάρους θα αλλάξει πάλι το σώμα σου. Με σύμμαχό, ωστόσο, τη Laser Λιποαναρρόφηση SmartLipo, η νίκη ενάντια στο τοπικό πάχος, είναι σίγουρη.

Ευχαριστούμε την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Cosmetic Derma Medicine ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο  [email protected] Facebook: Cosmetic Derma Medicine, Instagram: @cdm.gr, τηλ. 25251040, 22257490.

Φωτογραφίες: istock

Διάβασε ακόμη