Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Laser Λιποαναρρόφηση SmartLipo: Η πιο αποτελεσματική θεραπεία για να διώξεις το τοπικό λίπος

Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα στην σύσφιξη του σώματος.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Μεγάλο μέρος του πληθυσμού ταλαιπωρείται από τη συσσώρευση του τοπικού πάχους σε ορισμένα σημεία του σώματος αλλά και του προσώπου. Πέρα από μια ισορροπημένη διατροφή και γυμναστική, πως μπορούμε άραγε να απαλλάξουμε το σώμα μας από το περιττό πάχος;

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια
της Cosmetic Derma Medicine μας αποκαλύπτει την αποτελεσματικότερη θεραπεία για την εξάλειψη του τοπικού λίπους, η οποία προσφέρει και θεαματικά αποτελέσματα στην σύσφιξη του σώματος. Ο λόγος γίνεται για την σύγχρονη μέθοδο που ακούει στο όνομα Λιποαναρρόφηση Laser SmartLipo.

Διάβασε ακόμη – Με αυτή τη θεραπεία τo 2023 το πρόσωπο σου θα λάμπει από ομορφιά

Τι είναι η Λιποαναρρόφηση με Laser SmartLipo
Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή και ελάχιστα επεμβατική θεραπεία. Είναι η εξέλιξη της κλασικής λιποαναρρόφησης, με τη διαφορά ότι γίνεται ανώδυνα με τοπική αναισθησία. Αρκεί μια μόνο συνεδρία για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Δεν υπάρχει χρόνος ανάρρωσης, η διαδικασία είναι γρήγορη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει την επόμενη ημέρα στη δουλειά και στις δραστηριότητες του.

Οι περιοχές που εφαρμόζεται η θεραπεία
Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί πρακτικά οπουδήποτε υπάρχει τοπική συσσώρευση λίπους, όπως στο διπλοσάγονο, στα μπράτσα, στην κοιλιά, στα πλαϊνά της μέσης, στους γλουτούς, στους μηρούς, στην πλάτη, στους προσαγωγούς, στα “ψωμάκια”, στους αστραγάλους. Πολλοί άντρες επιλέγουν τη συγκεκριμένη θεραπεία και για την περιοχή του στήθους.

Διάβασε ακόμη – Botox ή δηλητήριο από μέλισσες; Ποιο καταπολεμά καλύτερα τις ρυτίδες

Ποια είναι τα στάδια της διαδικασίας
Τα στάδια της θεραπείας είναι 3. Στο πρώτο στάδιο, γίνεται η τοπική αναισθησία, στο δεύτερο στάδιο ακολουθεί η laser λιπόλυση, όπου “λιώνουμε”, ρευστοποιούμε το λίπος τοπικά και το τρίτο και τελευταίο στάδιο είναι αυτό της αναρρόφησης του λίπους, που συνεπάγεται την απομάκρυνση του λίπους μια για πάντα.

Αντενδείξεις της Laser Λιποαναρρόφησης με SmartLipo
Πριν τη διαδικασία, ο εκάστοτε γιατρός λαμβάνει ένα πλήρες ιστορικό του ασθενούς, ώστε να βεβαιωθεί πως μπορεί να πραγματοποιήσει τη θεραπεία χωρίς επιπλοκές. Το 99% των ανθρώπων μπορούν να υποβληθούν στη διαδικασία. Εξαιρούνται οι παχύσαρκοι, καθώς η
συγκεκριμένη θεραπεία δεν αποσκοπεί στην απώλεια των κιλών, αλλά στην εξάλειψη
του λίπους. Επιπλέον, η θεραπεία δεν ενδείκνυται για όσους πάσχουν από
αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα.

Μάθε περισσότερα για τη Laser Λιποαναρρόφηση με SmartLipo εδώ.

Ευχαριστούμε την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Cosmetic Derma Medicine ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο  [email protected] Facebook: Cosmetic Derma Medicine, Instagram: @cdm.gr, τηλ. 25251040, 22257490.

Φωτογραφίες: istock

Διάβασε ακόμη