Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024

Τα λαμπερά events για τους εορτασμούς των 30 χρόνων της Nespresso στην Κύπρο

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι και όλα όσαν έγιναν στις δυο εκδηλώσεις.

Με άρωμα και γεύση ακαταμάχητου καφέ, η Vassos Eliades Ltd και η Nespresso γιόρτασαν με δυο ξεχωριστά events τα 30 χρόνια συνεργασίας που συμπληρώνουν φέτος στην Κύπρο (1993-2023).

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την ιεροτελεστία απόλαυσης την Nespresso και να αφεθούν στον πλούτο της παράδοσης καβουρδίσματος της.

MASTERCLASS

Αφετηρία των εορτασμών ήταν το αποκλειστικό Masterclass προς τους εκπρόσωπους των ΜΜΕ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου στην Nespresso Boutique στο Mall of Cyprus.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τον Nespresso Hellas Coffee Ambassador κ. Γιώργο Παπαχρυσανθάκη να τους ταξιδεύει στο γευστικό κόσμο του κορυφαίου καφέ Νespresso ενώ η εκδήλωση περιλάμβανε μια γευστική αποκάλυψη!

Οι καλεσμένοι δοκίμασαν πρώτοι τις εντυπωσιακές, νέες μόνιμες γεύσεις Nespresso Ristretto Classico & Ristretto Intenso της σειράς Vertuo που αναμένεται να λανσαριστούν στην αγορά μέσα στο μήνα Νοέμβριο.

Διάβασε ακόμη – H Madame Figaro στο Φεστιβάλ Καννών μαζί με τη Nespresso x California Dream 2023

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑΡΑ

Οι εορτασμοί κορυφώθηκαν την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου στα Λεύκαρα με τη λαμπερή παρουσία αγαπημένων προσκεκλημένων που απόλαυσαν μια μέρα γεμάτη ξεχωριστές δραστηριότητες.

  

ΛΕΥΚΑΡΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΗΜΑ

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι πήραν μαθήματα και δημιούργησαν το δικό τους λευκαρίτικο κέντημα, μια μοναδική εμπειρία που απόλαυσαν.

ΓΙΟΓΚΑ

Και οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν στο λευκαρίτικο κέντημα καθώς στο εξωτερικό χώρο του The Agora Hotel και μπροστά στην πισίνα έγινε ένα section χαλαρωτικής γιόγκα με τους παρευρισκόμενους να αναζωογονούν σώμα και πνεύμα.

ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

Ανάμεσα στους αγαπημένους παρευρισκόμενους είδαμε τους: Θέλξια Βαλέρια και Ανδριάνα Φραγκούδη, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Εβελίνα Σκίτσκο, Ραμόνα Φίλιπ, Χριστίνα Αργυρού, Γιώτα Δαμιανού, Ιωάννα Κοτζιάπασιη, Νάσια Σιαηλή, Χάρη Αριστείδη, Άντρεα Καφά, Σύλβια Μαυροπούλου, Πάολα Παπακώστα και Κωνσταντίνος Ιάσωνος.

Instagram: @nespresso

Για να συνδεθείς με το Nespresso App πατήστε εδώ ή επισκεφθείτε το www.nespresso.com.cy

Διάβασε ακόμη