Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

La Casa de Papel: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του 5ου κύκλου

Αλλά και η ημερομηνία προβολής του. 

Οι πιο συμπαθητικοί εγκληματίες επιστρέφουν στις οθόνες μας για τελευταία φορά και ξέρουμε ακριβώς το πότε. Την κυκλοφορία της 5ης και τελευταίας σεζόν του “La Casa de Papel” ανακοίνωσε ο επίσημος λογαριασμός του Netflix στο Instagram, αναρτώντας το πρώτο τρέιλερ του κύκλου, που όπως είχε δηλώσει και ο δημιουργός της σειράς, Alex Pina, θα είναι ο πιο συναρπαστικός. 

Διάβασε ακόμη – Μια πρώτη γεύση από την “Tokyo” για τον 5ο κύκλο του “Casa de Papel”

Μια συγκλονιστική μάχη δίχως προηγούμενο διαδραματίζει το βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε με όλους τους αγαπημένους μας εγκληματίες να έχουν πάρει θέση. Όπως γράφει και το caption: “Αυτό είναι κάτι παραπάνω από ληστεία, είναι πόλεμος“.

Όμως πέρα από το τρέιλερ του νέου κύκλου, ανακοινώθηκε και η ημερομηνία της πρεμιέρας (ή καλύτερα να πούμε των πρεμιέρων). Όπως καταλαβαίνουμε από την ανάρτηση, η 5η σεζόν επιστρέφει σε 2 μέρη, με το πρώτο να προβάλλεται – παρά τις φήμες για Αύγουστο- την 3η Σεπτεμβρίου και το δεύτερο στις 3 Δεκεμβρίου

Απ’ό,τι φαίνεται οι συντελεστές της σειράς έχουν σκοπό να μας εντείνουν ακόμη πιο πολύ την αγωνία, που σίγουρα την 5η και τελευταία σεζόν θα φτάσει στα ύψη. 

Πηγή: Madame Figaro 

Φωτογραφία: instagram/@lacasadepapel

Διάβασε ακόμη