Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

La Casa de Papel: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από τον 5ο κύκλο

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου φινάλε της θρυλικής σειράς.

Μπορεί η ανακοίνωση ότι η προβολή του 5ου και τελευταίου κύκλου του La Casa de Papel αργεί ακόμα, ωστόσο το Netflix φρόντισε να ικανοποιήσει την περιέργειά μας (ή μήπως να τονώσει περισσότερο την ανυπομονησία μας;) αφήνοντάς μας μια ρίξουμε μια “κλεφτή” ματιά σε όσα πρόκειται να συμβούν.

O δημιουργός της σειράς, Alex Pina έχει δηλώσει ότι ο κύκλος αυτός (που θα προβληθεί σε δύο μέρη) θα είναι ο πιο συναρπαστικός, καθώς η δράση θα κορυφωθεί με τη γνωστή παρέα να ολοκληρώνει την μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία.

Σύμφωνα με το σενάριο, η αγαπημένη συμμορία βρίσκεται ήδη μέσα στην Τράπεζα της Ισπανίας για περισσότερες από 100 ώρες. Τα μέλη της παρόλο που έχουν καταφέρει να σώσουν τη Lisboa βιώνουν τις πιο σκοτεινές στιγμές τους, μετά την απώλεια ενός δικού τους. Στο μεταξύ, ο εγκέφαλος της ληστείας, ο Καθηγητής, βρίσκεται αντιμέτωπος με την Επιθεωρήτρια Alicia Sierra και για πρώτη φορά φαίνεται να μην έχει κάποιο σχέδιο διαφυγής.

“Ακριβώς όταν όλα δείχνουν ότι τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να πάει στραβά, ένας νέος εχθρός έρχεται στο προσκήνιο, πολύ πιο ισχυρός από οποιονδήποτε έχουν αντιμετωπίσει: ο στρατός. Πλησιάζει το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία, και αυτό που ξεκίνησε ως ληστεία θα μετατραπεί σε πόλεμο”, αναφέρει η ανακοίνωση της πλατφόρμας που έδωσε επίσης στη δημοσιότητα μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα πλάνα που ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε.

Δες όλες τις φωτογραφίες παρακάτω:

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφίες: instagram/ @lacasadepapel

Διάβασε ακόμη