Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022

KULT Together: Οι 15 best dressed εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από το φιλανθρωπικό fashion event

Όπου παρουσιάστηκαν οι high fashion δημιουργίες της KULT boutique για τη σεζόν AW22/23.

Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μόδα και συναίσθημα έζησαν όσοι παραβρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου, στο φιλανθρωπικό fashion event με τίτλο “ΚULT Together” στην Πλατεία Ελευθερίας.

To fashion event που παρουσίασε τo City of Dreams Mediterranean, μέλος του ομίλου Melco, σκοπό είχε να στηρίξει οικονομικά τις δράσεις του φιλανθρωπικού οργανισμού των ποδοσφαιριστών “Γκολ στη Ζωή”.

Διάβασε ακόμη – Βρεθήκαμε στο φιλανθρωπικό fashion event “KULT Together” στην Πλατεία Ελευθερίας

Σε ένα μίνιμαλ σκηνικό, που στήθηκε στο κάτω μέρος της Πλατείας Ελευθερίας, τα τετρακόσια και πλέον άτομα που παραβρέθηκαν, απόλαυσαν μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας, με δημιουργίες από κορυφαίους οίκους μόδας που εκπροσωπούνται στην Κύπρο από τις KULT Boutiques σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο.

Ενσωματώνοντας όλα τα στοιχεία του χώρου στο show, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και stylist της επίδειξης Filep Motwary κατάφερε να αποτυπώσει το σύγχρονο πρόσωπο της μόδας, συνδυάζοντας διαφορετικούς σχεδιαστές και οίκους μόδας που εκπροσωπούνται από τις Kult Boutiques, όπως Gucci, Prada, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Etro, Thom Browne, Nanushka (Women) και Missoni (Ηomme).

Τα 45 μοντέλα από Ελλάδα και Κύπρο που έλαβαν μέρος στο fashion event, ήταν ντυμένα με δημιουργίες που καλύπτουν μια ολοκληρωμένη γκάμα πρωινών και βραδινών εμφανίσεων, απεικονίζοντας τον παλμό μιας μεγαλούπολης. Όχι  μόνο της Λευκωσίας αλλά και του κόσμου ολόκληρου, που σιγά-σιγά εξελίσσεται σε μια απέραντη, urban κοινότητα.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και stylist του fashion show, Filep Motwary, ο οποίος κατάφερε να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο project μίλησε για τη σημασία του “Kult Together” αλλά και για την επιλογή της Πλατείας Ελευθερίας για τη διεξαγωγή της επίδειξης.

“Ο τίτλος που δόθηκε, στο fashion event #KULTtogether, συνοψίζει αυτή την τόσο ουσιαστική συνάντηση που συνδυάζει το ήθος του αθλητισμού, των δράσεων του “Γκολ στη Ζωή” και τη μόδα. Ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα την Πλατεία Ελευθερίας για τη διεξαγωγή της επίδειξής, είναι γιατί έχει οργανική σημασία, ως το απόλυτο σημείο συνάντησης διαφορετικών ανθρώπων αλλά και ως ένα εμβληματικό αρχιτεκτόνημα της πρωτεύουσας το οποίο συνυπάρχει με το συνεχές βουητό της πόλης και την ίδια την εξέλιξη της” σημείωσε ο Filep Motwary.

Ανάμεσα στα μοντέλα που περπάτησαν στο show,  ήταν ο ποδοσφαιριστής και ιδρυτικό μέλος του “Γκολ στη Ζωή”  Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ο ποδοσφαιριστής Εdward Mashinya, και οι πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής Μάριος Γεωργίου και Ηλίας Γεωργίου οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν.

To παρών τους στο fashion event έδωσαν μεταξύ άλλων, κρατικοί αξιωματούχοι, άνθρωποι του αθλητισμού, προσωπικότητες της κοινωνοικονομικής ζωής της Κύπρου, δημοσιογράφοι και fashion editors στηρίζοντας έτσι, ο καθένας με το δικό του τρόπο, το όραμα του “Γκολ στη Ζωή”.

Ακολουθούν οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε:

Διάβασε ακόμη