Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022

Κρύσταλλα Swarovski και πέρλες: Η τάση για εντυπωσιακά makeup looks

H γνωστή makeup artist, Βαρβάρα Νικολακάκη προτείνει μια τάση που δεν χρειάζεται κάποιες γνώσεις μακιγιάζ για να την υιοθετήσεις.

Το χειμώνα θέλουμε να δείχνουμε ακόμη πιο λαμπερές και εντυπωσιακές και όπως φαίνεται, οι νέες προτάσεις των μετρ της μόδας θα μας βοηθήσουν να το επιτύχουμε.

Πέρα από τα chic & glam σύνολα που είδαμε στα ντεφιλέ, οι προτάσεις σε ότι αφορά μαλλιά και μακιγιάζ είναι πολλές και πρωτότυπες.

Διάβασε ακόμη – Έντονο ρουζ: Η νέα τάση στο μακιγιάζ

Συγκεκριμένα, είδαμε να στολίζουν τα μαλλιά με διάφορα περίτεχνα αξεσουάρ και το πρόσωπο με κρύσταλλα Swarovski και πέρλες. Mία τάση που την συναντήσαμε και πέρσι το χειμώνα και μας βοηθά να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά looks χωρίς στην πραγματικότητα να έχουμε κάποιες γνώσεις στο μακιγιάζ.

Μπορείς να τοποθετήσεις κρύσταλλα Swarovski και πέρλες στις γωνίες των ματιών, στα μάγουλα και στο μέτωπο καθώς αυτό είναι πλέον μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Διάβασε ακόμη – Αντιγράφουμε το fresh makeup look της Hailey Bieber με την βοήθεια της Βαρβάρας Νικολακάκη

Την συγκεκριμένη τάση τη συναντήσαμε στα shows των οίκων Gucci, Simone Rocha, Burberry, Givenchy κ.α.

Ευχαριστίες στη make–up artist, Βαρβάρα Νικολακάκη. Instagram: barbara_nikolakaki, themakeupprobybn, Facebook: Barbara Nikolakaki, The Make Up Pro by Barbara Nikolakaki

Φωτογραφίες: pinterest

Διάβασε ακόμη