Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Kourtney Kardashian: Μιλά για τις αποτυχημένες εξωσωματικές

“Πίστεψα στο σχέδιο του Θεού για τη ζωή μου”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Kourtney Kardashian αποκάλυψε ότι πέρασε από πέντε αποτυχημένους κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης και τρεις ωοληψίες πριν συλλάβει με τον Travis Barker τον 6 μηνών γιο τους, Rocky.

Μοιράστηκε τα προσωπικά νέα απαντώντας στην ερώτηση ενός θαυμαστή της για το πώς βρήκε “τη δύναμη να συνεχίσει” εν μέσω των αγώνων της.

Σταμάτησα μετά από ένα χρόνο προσπαθειών (5 αποτυχημένοι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης, 3 ανασύρσεις) το σώμα μου χαλάρωσε και πίστεψα στο σχέδιο του Θεού για τη ζωή μου”, έγραψε η ιδρύτρια του Poosh στο Instagram της.

“Πολλές προσευχές για ό,τι ήταν γραφτό να γίνει για εμάς”, συνέχισε. “Επίσης, πολύ βελτιστοποίηση της υγείας μου.”

Διάβασε ακόμη – Θύμα κλοπής η Britney Spears

Ενθαρρύνοντας τη θαυμάστρια – η οποία είπε ότι είχαν περάσει από έξι γύρους εξωσωματικής γονιμοποίησης – η 45χρονη Kardashian πρόσθεσε: “Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να νιώθεις ότι δεν προσπαθείς, αλλά το να πιστεύεις στο σχέδιο του Θεού και να λες τις προσευχές σου είναι τόσο ισχυρό”

Η μεγαλύτερη αδελφή Kardashian και ο Barker, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μαζί τον Νοέμβριο του 2023.

Διάβασε ακόμη – Paris Hilton: Το βίντεο με το παιδί της που προκάλεσε ανησυχία

Το ζευγάρι – που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε δικαστήριο της Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια τον Μάιο του 2022 – ήταν επίσης ανοιχτό για τους ανορθόδοξους τρόπους με τους οποίους προσπάθησαν να ενισχύσουν τις πιθανότητες για παιδί.

Διάβασε ακόμη