Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου: Stylish στο Παρίσι με Vassilis Zoulia

To fashion item που ανέδειξε την εμφάνισή της.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Ο Βασίλης Ζούλιας, είναι ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές που κατάφερε να μετατρέψει τη γοητεία της παλιάς Αθήνας σε μόδα δημιουργώντας ένα υπέροχο στυλ που εξυμνεί τη θηλυκότητα, τις 50s καμπύλες και τον αέρα μιας άλλης εποχής. Αυτά που έκαναν την Patricia Field, τη γνωστή στιλίστρια του “Sex and the City” να επιλέξει δημιουργίες του για να να ντύσει τις ηρωίδες της δημοφιλούς σειράς “Emily In Paris” του Netflix.

Διάβασε ακόμη – Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου: Πως αναβάθμισε το LBD

Δημιουργία του Βασίλη Ζούλια λοιπόν επέλεξε και στο πρόσφατο ταξίδι της στο Παρίσι και η fashion lover Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου για να ολοκληρώσει ένα casual chic outfit.

Διάβασε ακόμη – Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου: Σου δείχνει το ιδανικό look για το beach bar

Συγκεκριμένα η ίδια επέλεξε ένα oversized jacket του Έλληνα σχεδιαστή, σε φλοράλ μοτίβο, με αισθητική της δεκαετίας του 50, με μεγάλο γιακά και τσέπες, ιδανικό για να αναδείξει ένα οποιοδήποτε look καθημερινό ή βραδινό.

Γενικά ένα ιδιαίτερο σακάκι είναι must have για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα αφού με μία κίνηση μπορείς να αναβαθμίσεις και το πιο απλό σύνολο προσθέτοντας πόντους στυλ και εκλεπτυσμού.

Διάβασε ακόμη