Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου, 2021

Kim Kardashian: Το μακιγιάζ που φορούσε κάτω από το ολόσωμο μαύρο outfit της στο Met Gala

Ανακαλύψαμε ποια προϊόντα χρησιμοποίησε και πώς ήταν το make-up look της κάτω από την μοναδική της εμφάνιση που κάλυπτε όλο της το πρόσωπο.

Της Άντριας Αρχοντίδου

H πλήρως καλυμμένη μαύρη εμφάνιση της Kim Kardashian με Balanciaga outfit στο Met Gala 2021 έγινε γρήγορα η συζήτηση της πόλης και σίγουρα θα είναι μια από τις εμφανίσεις του γκαλά που θα μείνουν στην ιστορία. Ενώ το πρόσωπο της Kim ήταν εντελώς καλυμμένο από μια μπαλακλάβα, ο make-up artist της αποκάλυψε ότι φορούσε ένα full-face μακιγιάζ από κάτω.

Διάβασε ακόμη – 2 celebrities που θα σε κάνουν να αγαπήσεις τα retro hairstyles

Ο make-up artist και φίλος της Kim, Mario Dedivanovic αποκάλυψε την πλήρη εμφάνιση της σταρ στο Instagram, μοιράζοντας τις φωτογραφίες της Kim πίσω από τα παρασκήνια πριν φορέσει το ολόσωμο Balenciaga ένδυμα. Σύμφωνα με τον Mario, πρώτα προετοίμασε το δέρμα της Kim με την Crème de la Mer της La Mer, ενώ στη συνέχεια χρησιμοποίησε την δική του σειρά, Makeup by Mario, για να σχεδιάσει το απλό, sculpted μακιγιάζ της. Είδαμε επίσης ένα μολύβι KKW Beauty ανάμεσα στα πολλά προϊόντα του Mario γιατί εννοείται ότι η star θα επέλεγε να χρησιμοποιήσει και κάποιο προϊόν από τη δική της σειρά προϊόντων μακιγιάζ.

Η τελική εμφάνιση ήταν όπως είναι πάντα η κλασική Kim: τέλεια φρύδια, λαμπερό αλλά ματ δέρμα, ένα απαλό smokey μάτι και έντονο contouring στα ζυγωματικά της. Ο make-up artist της, ολοκλήρωσε το look με ένα ουδέτερο χρώμα στα χείλη.

Φωτογραφία: instagram / @kimkadrashian

Διάβασε ακόμη