Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022

Kim Kardashian: Ο λόγος που θα πληρώσει πρόστιμο 1,26 εκατομμυρίων

H “παράνομη” προώθηση προϊόντος στο Instagram.

Τα χρήματα για την Kim Kardashian δεν είναι πρόβλημα, αφού η περιουσία της ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Γι’ αυτό όταν έλαβε πρόστιμο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) που την υποχρέωνε να πληρώσει 1,26 εκατομμύρια, πιθανολογούμε πως δεν ένιωσε πως χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Διάβασε ακόμη – Kardashian Kloset: Από αυτό το site μπορείς να αποκτήσεις τα designer ρούχα των Kardashians

Ειδικότερα, η διάσημη σταρ προώθησε “παράνομα” την εταιρεία EthereumMax, η οποία ασχολείται με την αγορά κρυπτονομισμάτων στο Instagram τον περασμένο χρόνο. Πώς συνέβη αυτό;

Ενώ η ίδια είχε ανεβάσει στα stories κάποια βίντεο όπου προωθούσε την εν λόγω εταιρεία, προσθέτοντας το hashtag #ad για να δείξει πως είναι διαφήμιση, στη συνέχεια δεν δήλωσε ότι έλαβε έσοδα από τη συμφωνία με την EthereumMax, το ποσό των 250 χιλιάδων δολαρίων, πράγμα που ανακάλυψε η SEC ύστερα από έρευνα.

Διάβασε ακόμη – Kim Kardashian: Έγινε viral με τον τρόπο που ανέβαινε τα σκαλιά σε fashion show (βίντεο)

Όπως δήλωσε, ο δικηγόρος της Kardashian στο BBC, η ίδια είναι χαρούμενη που λύθηκε το θέμα, συνεργαζόμενη με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς από την πρώτη στιγμή που αντιλήφθηκε το λάθος της. “Ήθελε να βάλει το θέμα πίσω της όσο πιο γρήγορα γινόταν”, ανέφερε η νομική ομάδα της σταρ, ώστε η Kardashian να μπορεί να συνεχίσει με τις υπόλοιπες επαγγελματικές της συνεργασίες.

Παράλληλα, εκτός του πρόστιμου που δέχθηκε, η ίδια είναι υποχρεωμένη να αρνείται δουλειές που έχουν να κάνουν με την προώθηση των κρυπτονομισμάτων για τρία χρόνια. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της SEC, Gary Gensler, η ιστορία της Kardashian είναι μία υπενθύμιση σε όλους τους διάσημους και όχι μόνο να δηλώνουν το πότε και πόσα πληρώθηκαν προκειμένου να προωθήσουν επενδύσεις.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: Instagram/ @kimkardashian

Διάβασε ακόμη