Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Kim Kardashian: Ο λόγος που κλαίει μέχρι να κοιμηθεί

Όλα όσα δήλωσε η 42χρονη σε επεισόδιο του podcast “On Purpose with Jay Shetty”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Kim Kardashian παραδέχεται ότι η ανατροφή των παιδιών είναι ένα από τα πιο “απαιτητικά” αλλά και “ικανοποιητικά πράγματα που έχει συναντήσει στη ζωή της.

Υπάρχουν νύχτες που κλαίω μέχρι να κοιμηθώ. Σαν, τι συνέβη μόλις τώρα λέω;”, όλα αυτά τα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο podcast “On Purpose with Jay Shetty”.

Διάβασε ακόμη – H Miley Cyrus αποκαλύπτει ότι γνώρισε τον σύντροφό της σε ραντεβού στα τυφλά

Η Kardashian είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, της 9χρονης North, του 5χρονου Chicago, του 7χρονου Saint και του 4χρονου Psalm.

Τα παιδιά τα απέκτησε με τον πρώην σύζυγο Kanye West όμως δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τις χαρές της γονικής μέριμνας “πλήρη τρέλα” κατά καιρούς.

Τόνισε ότι ακόμα και μέσα στο χάος που επικρατεί, εξακολουθεί να είναι το “καλύτερο χάος”.

“Όλοι λένε ότι οι μέρες είναι μεγάλες και τα χρόνια μικρά, και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινή δήλωση”, είπε η σταρ των “Kardashians”.

Είναι η πιο ικανοποιητική δουλειά σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε προετοιμάσει. Δεν με νοιάζει πόσο καιρό περιμένεις. Δεν με νοιάζει τι περιμένεις. Ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος”.

Διάβασε ακόμη – Έμιλυ Γιολίτη: Το dinner για τα γενέθλια της

Ωστόσο, η ανύπαντρη μητέρα, της οποίας η τελευταία γνωστή σχέση ήταν με τον Pete Davidson και έληξε τον Αύγουστο του 2022, είπε στην 35χρονη Shetty ότι το να βγάζεις τη μέρα και να βρίσκεις τρόπο να δουλεύεις μέσα από τις καθημερινές προκλήσεις της γονεϊκότητας μπορεί να σε κάνει τόσο περήφανη για τον εαυτό σου”.

Φωτογραφίες: CNA

Διάβασε ακόμη