Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Kim Kardashian: Η αντίδραση της για την προκλητική καμπάνια του Balenciaga στον οποίο είναι πρέσβειρα

Προκάλεσε σάλο με την αντίδραση στην καμπάνια του Balenciaga με τα παιδιά.

Η Kim Kardashian ενώ είχε αναδειχθεί ως πρέσβειρα του Balenciaga, μετά το σάλο που προκάλεσε η προκλητική καμπάνια του οίκου με σαδομαζοχιστικά αρκουδάκια στα χέρια παιδιών, αντίδρασε έντονα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram λέγοντας πώς “ταράχτηκε” και “αηδίασε” με τις φωτογραφίες της διαφημιστικής εκστρατείας, που τελικά ο Balenciaga απέσυρε, ζητώντας συγγνώμη.

Διάβασε ακόμη – Kim Kardashian: Η φωτογραφία που κρατά την Kendall Jenner ως μωρό

Συγκεκριμένα, η 42χρονη influencer έγραψε, “Τις τελευταίες μέρες σιωπούσα, όχι γιατί δεν σοκαρίστηκα και δεν εξοργίστηκα με την πρόσφατη καμπάνια, αλλά επειδή ήθελα μια ευκαιρία να μιλήσω με την ομάδα του οίκου και να καταλάβω κι εγώ πώς ακριβώς συνέβη αυτό,” σχολίασε σε ένα Instagram story της.

“Ως μητέρα τεσσάρων παιδιών, με αναστάτωσαν αυτές οι ενοχλητικές εικόνες. Η ασφάλεια των παιδιών πρέπει να αντιμετωπιστεί με το μεγαλύτερο σεβασμό και οτιδήποτε εναντίον της δεν πρέπει να έχει θέση στην κοινωνία μας – τελεία και παύλα”.

“Εκτιμώ την απόσυρση της καμπάνιας και τη συγγνώμη του οίκου. Μιλώντας μαζί τους, πιστεύω ότι κατανοούν πόσο σοβαρό είναι το ζήτημα και θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα αυτό να μη συμβεί ποτέ ξανά.”

Σχετικά με το μέλλον της στον οίκο Balenciaga, δήλωσε πώς αυτή τη στιγμή αναθεωρεί τη σχέση της με το brand, σύμφωνα με την προθυμία τους να αναλάβουν ευθύνες για κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβεί ποτέ – και με τις δράσεις που περιμένει να δει να παίρνουν για να προστατεύσουν τα παιδιά.

H απολογία του οίκου:

Πηγή: marieclaire.gr

Διάβασε ακόμη