Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022

Kim Kardashian: Απολογήθηκε στην οικογένειά της για τη σχέση της με τον Kanye West

Τι είπε η ριάλιτι star για τον πρώην σύζυγό της;

Της Στέλλας Γεωργίου

Επεισοδιακός ήταν ο χωρισμός της Kim Kardashian από τον Kanye West καθώς ο ράπερ, να σου θυμίσουμε, είπε αρκετά για την πρώην σύζυγό του που αφορούσαν τόσο στην κηδεμονία των παιδιών τους όσο και στην ύπαρξη sex tape με πρωταγωνίστρια τη ριάλιτι star.

Διάβασε ακόμη – Kim Kardashian: Το φαντασμαγορικό πάρτυ για τα 3α γενέθλια του γιου της και η απουσία του Kanye West

Στο επεισόδιο της σειράς “The Kardashians”, στις 26 Μαΐου, η Kim ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά της για το πώς τους έχει επηρεάσει η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Kanye West. Αυτή η αποδοχή ευθύνης προέκυψε αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο Kanye κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι ραπ, το οποίο, σύμφωνα με την Kim “μιλάει τρελά για μένα και πιθανότατα λέει οτιδήποτε”.

Προς υποστήριξη της αδερφής της, η Khloe Kardashian είπε: “Οι περισσότεροι άντρες δεν κάνουν σκουπίδι τη μητέρα των παιδιών τους έτσι δημόσια”. Νιώθοντας κατά τον ίδιο τρόπο, η μαμά Kris Jenner φώναξε και διαβεβαίωσε την Kim ότι “δεν έχει κάνει τίποτα άλλο από το να είναι υπέροχη μαζί του”.

Διάβασε ακόμη – Kim Kardashian: Φόρεσε το iconic nude dress της Marilyn Monroe στο Met Gala

“Αναγνωρίζω τον αντίκτυπο που είχε η σχέση μου στην οικογένειά μου και ότι δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να πω απλώς “συγγνώμη παιδιά”, εξομολογήθηκε η Kim.

Όμως, φαίνεται ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, καθώς η Kim υποσχέθηκε στην οικογένειά της, “Δεν θα επιτρέψω ποτέ να ξανασυμβεί αυτό σε εσάς”.

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη