Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Κάτια Θεοδότου: To βίντεο από την Ιταλία λίγο πριν τον γάμο του γιου της

Και οι πρώτες φωτογραφίες από το μέρος που θα πραγματοποιηθεί το Μυστήριο.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Η Κάτια Θεοδότου βρίσκεται στην Ιταλία και νιώθει ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση καθώς το τριήμερο θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του γιου της, Γιώργου μαζί με την Έλις Μισιρλή.

Η γυναίκα της μόδας που πάντα εντυπωσιάζει με το κομψό και εκλεπτυσμένο στυλ της, μας έδωσε μια πρώτη γεύση και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τόσο το παραμυθένιο σκηνικό όσο και το bridal look που θα επιλέξει η Design Director του ομίλου Imperio.

Διάβασε ακόμη – Γιώργος Θεοδότου – Έλις Μισιρλή: Το βίντεο με την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του

Η ίδια αλλά και αρκετά μέλη της οικογένειας, βρίσκονται στον πυρετό των προετοιμασιών καθώς επιθυμία όλων είναι να γίνουν τα πάντα όπως τα έχει ονειρευτεί το ζευγάρι.

Άλλωστε θα είναι σίγουρα ένας από τους γάμους της χρονιάς και σε αυτόν θα δούμε τα πιο glamorous και chic outfits αλλά και τις πιο εντυπωσιακές εικόνες από την όλη διακόσμηση.

Διάβασε ακόμη – Γιώργος Θεοδότου – Έλις Μισιρλή: Όλες οι λεπτομέρειες για τη διακόσμηση της πρότασης γάμου στο La Caleta

Χθες, η Fresh Events που θα δώσει τη δικιά της ξεχωριστή πινελιά στο όλο σκηνικό, ανήρτησε εικόνες από το μέρος που θα γίνει ο γάμος αλλά και από την ομάδα που τον πλαισιώνει.

Διάβασε ακόμη