Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Κάτια Θεοδότου: Το παλτό σε ιδιαίτερο χρώμα που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα μας

Δημιουργεί statement εμφανίσεις.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Το κίτρινο, αυτή η κάπως παρεξηγημένη, αλλά τόσο ζεστή και παιχνιδιάρικη απόχρωση, αποτελεί φέτος ένα από τα χρώματα που εντάσσονται σε αυτά που ονομάζουμε color trends της σεζόν. Οι σημαντικότεροι σχεδιαστές και τα μεγαλύτερα fashion brands στο χώρο της μόδας ενέταξαν στις προτάσεις τους δημιουργίες σε αυτή την απόχρωση του φωτός, της αισιοδοξίας και της θετικής διάθεσης που καταφέρνει να ανανεώνει και τις πιο μουντές χειμερινές εμφανίσεις.

Διάβασε ακόμη – Κάτια Θεoδότου: Φοράει την κορυφαία τάση στα παπούτσια για την εποχή

Η πιο δυνατή και έντονη απόχρωση του κίτρινου είναι φυσικά η lemon yellow, που καταφέρνει να δημιουργεί statement εμφανίσεις είτε σε total look είτε αν έστω ένα κομμάτι της εμφάνισης είναι βαμμένο σε αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό χρώμα. Για αυτό αν δεν τολμάς το μονοχρωματικό σύνολο, επίλεξε μόνο ένα έντονο κομμάτι και κράτα τα υπόλοιπα σε ουδέτερους τόνους. Ένα τζιν, μια μπεζ καπαρντίνα ή ένα απλό t-shirt μπορούν να φέρουν σε ισορροπία το έντονο αυτό χρώμα.

Διάβασε ακόμη – Κάτια & Ελίνα Θεοδότου: Μαμά και κόρη μας δείχνουν δύο stylish σύνολα

Αυτό ακολούθησε και η Κάτια Θεοδότου σε μία από τις καθημερινές της εμφανίσεις όπου την είδαμε να φοράει τζιν σε γκρι χρώμα, μαύρο top και ένα τόσο elegant παλτό σε κίτρινη απόχρωση που αμέσως αναβάθμισε το look.

Διάβασε ακόμη